Speltips 9 Okt | Fotboll - Örgryte IS vs Degerfors

 Speltips och rekar

Speltips 9/10 Örgryte vs Degerfors

Speltips – Örgryte vs Degerfors

Denna vecka spelas UEFA Nations League och de flesta ligorna pausas på grund av detta. Dock har jag hittat ett härligt spel i vårt moderland. I dagens speltips ser vi Örgryte ta emot Degerfors i Superettan.

Speltips:

Säsongen börjar närma sig sitt slut och ikväll ser vi matchen mellan Örgryte och Degerfors. Om vi tittar på tabellen ser vi att matchen inte är speciellt viktig med tanke på lagens positioner. Visst kan bägge lag ta sig till en tredjeplats, i bästa fall även hela vägen för att kvala till Allsvenskan. Detta är dock mycket tveksamt, det skulle krävas ett mirakel om något av dessa lag tar sig så högt. De ligger på sjätte och sjunde plats och bägge lag har totalt 37 poäng. Vi lär få se en hel del rotationer i kvällens match, därav blir dagens speltips att båda lag gör mål, vilket vi hittar hos 888sport till 1.80.

Örgryte:

Örgryte har en riktigt bra säsong i ryggen. De har haft svårt att hänga med topp fyra som de gjorde i början av säsongen, men i vilket fall som ska de vara riktigt nöjda med sin prestation. De senaste 5 matcherna har tre varit vinster, en oavgjort och en förlust. Om vi tittar på målen så har de gjort mål i de tio senaste matcherna. Tittar vi på matcherna mot Degerfors har 6 av 6 matcher slutat med att båda lag gjort mål.

Degerfors:

Även Degerfors har gjort en fenomenal säsong. Dem har lika många poäng som Örgryte, dock har formen i laget den senaste tiden inte direkt varit på topp. De har bara en vinst av de senaste 6 matcherna, 2 förluster och 3 har slutat oavgjort. En sak vi kan räkna med när vi ser Degerfors är att de gör mål. Förra matchen blev mållös för Degerfors, men innan den gjorde de mål 11 matcher i rad.

För och nackdelar:

Linan har suttit 4 av 6 möten mellan lagen.

Degerfors har gjort mål i 11 av deras senaste 12 matcher.

Örgryte har gjort mål 10 matcher i rad.

 

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 2/5