Speltips 9/1: Estoril-Arouca |

 Speltips och rekar

Speltips 9/1: Estoril-Arouca

Speltips 9/1: Estoril-Arouca

Estoril tar emot Arouca i portugisiska Segunda Liga ikväll och mycket talar för att samtliga tre poängen stannar i Estoril. Estoril ligger i toppen av tabellen medan Arouca finns på nedflyttningsplats.

Estoril

Kvällens hemmalag Estoril ligger trea i Segunda Liga och har 29 inspelade poäng på 15 omgångar. Eftersom ligatvåan Famalicao endast fick med sig ett kryss i helgen kan Estoril vid seger krympa avståndet upp till tvåan som ligger fem poäng före inför kvällens match. Estoril förlorade förra omgången men hade innan dess endast en förlust på nio omgångar. Estoril är starka på hemmaplan och har endast en förlust på sina senaste fem hemmamatcher. Estoril åkte ur Primeira Division förra säsongen och har siktet inställt på uppflyttning denna säsongen. Ettan och tvåan i Segunda Division går upp till Primeira Division och Estoril kan som sagt krympa avståndet upp till topp två vid seger ikväll. Estoril är ett bra lag och besegrade Maritimo som spelar i Primeria Division i Ligaupen för en dryg vecka sen.

Arouca

Arouca går trögt och ligger näst sist i tabellen. Aroucha har endast tagit 13 poäng denna säsongen och formkurvan pekar nedåt. Arouca har just nu nio raka matcher utan seger och kommer få det tufft mot Estoril ikväll. Kvällens bortalag har haft det jobbigt på bortaplan den senaste tiden och har endast en seger på sina senaste sju bortamatcher. Arouca ligger just nu på nedflyttningsplats och mycket talar för att laget kommer vara med i nedflyttingsstriden länge om man inte får igång spelet. Arouca får sikta in sig på helgens omgång för ikväll har de inga poäng att hämta i Estoril.

Speltips: Estoril vinner

Odds: 1.72 hos Bet365

Avspark: 18:00

Units: 4/5