Speltips 8 Sep | Fotboll UEFA Nations League - Estland vs Grekland

 Speltips och rekar

Speltips 8/9 UEFA Nations League – Estland vs Grekland

Speltips 8/9 Estland vs Grekland

Ett annat hett möte i UEFA Nations League är matchen där Estland tar emot Grekland på hemmaplan. Inget av lagen är i speciellt bra form, de har heller inte några proffs i laget och de verkar heller inte speciellt motiverade att visa sin bästa form. De är heller inte speciellt intresserade av sitt landslag, det märks tydligt eftersom de inte gör speciellt många mål. Jag tror att kvällens möte slutar 0-0.

Speltips:

Som nämnt ovan är inget av lagen i bra form. Bägge lag är egentligen precis lika dåliga och det verkar som att de inte bryr sig om landslaget. Grekland spelar mycket mer defensivt och de siktar på att säkra i alla fall ett mål. Om vi kikar på tidigare prestationer av grekerna ser vi att de inte gör speciellt många mål. De har även många oavgjorda matcher i ryggen. Grekland spelar inte alls öppet, de har ett riktigt tight försvar.

Även Estlands landslag spelar ofta oavgjort. De gör heller inte många mål, men spelar mycket mer offensivt än Grekland. Med detta i åtanke lägger vi pengarna på att båda lag inte gör mål vilket vi attackerar med 4 units.

Estland:

I de senaste sex matcherna har Estland två oavgjorda. De har inte en enda spektakulär spelare i laget. Deras bästa spelare är lagkaptenen Ragnar Klavan. Laget är i ärlighetens namn i riktigt dålig form, de har inte en enda känd spelare och heller ingen som gör många mål. Kollar vi deras tidigare resultat ser vi att de, likt Grekland, inte gör många mål. Det känns lite som att de inte bryr sig om matchen slutar oavgjord.

Grekland:

Greklands landslag har ett par spelare vi känner igen, exempelvis Sokratis Papastathopoulos och Kostas Manolas. Grekernas landslag är för tillfället rankade på 42:a plats av FIFA. Som tidigare nämnt spelar Grekland mycket defensivt, de vill hålla försvaret tight så att Estland inte har en chans att kvittera när de gjort mål. Att ta sig förbi det grekiska försvaret är en ganska tuff uppgift.

För och nackdelar:

 Båda lag verkar ganska omotiverade och heller inte speciellt intresserade av matchen.

Deras resultat brukar sluta 0-0 eller 1-1.

✘ Det finns en risk att lagen vill klättra i FIFA rankning, därav lär de försöka vinna matchen med all kraft.

 

Tips: Båda lagen gör mål – nej

Odds: 1.48 @888sport

Tid: 20:45

Units: 4/5

Sugen på mer speltips och rekar?