Speltips 8/8 Sheriff vs AIK |

 Speltips och rekar

Speltips 8/8 Sheriff vs AIK

Som ni vet så hejar lag på alla svenska lag när de tävlar ute i Europa. AIK kommer dock få det svårt idag, Sheriff är ett bra hemmalag. Deras dröm om Champion League släcktes, men hoppet om Europa League lever än. Samma sak hände Sheriff. Trots att de båda var favoriter att gå vidare i sina matcher i Champion League så åkte de ut, och får slåss mot varandra för kvalifikation till Europa League. Frågan är vad deras strategi är för den första matchen, som de spelar på bortaplan?

Speltips

AIK har klart varit det sämre laget på bortaplan historiskt sett. Jag måste nog ge fördel till Sheriff här. AIK kommer gå defensivt in i det första matchen och de kommer vara riktigt nöjda med oavgjord. Sheriff kommer visa att de lärt sig av sina misstag, och de kommer spela offensivt. Så dagens speltips blir Sheriff att vinna, men vi garderas och och får tillbaka pengarna vid oavgjord. Unibet ger oss 1.80 i odds på det, och vi investerar 3 units i dagens speltips.

Sheriff

Sheriff hade en mycket bättre utgångsläge än vad AIK hade för att gå vidare. De var jubel från laget och deras fans när de fick veta att de möter Saburtalo, laget från Georgien. Dock så slutade det första mötet på bortaplan o en kalldusch, förlust med 3-0. På hemmaplan var de nära att ta igen, men ett misstag från försvaret gjorde att matchen slutade 3-1 och Saburtalo gick vidare.

AIK

AIK underskattade Maribor i Champions League. De var favoriter att gå vidare men fick kämpa in i det sista på grund av deras misstag i det första matchen. Trots att de lyckades med nöd och näppe få med sig förlängningar så räckte det inte till och de åkte ut. De gjorde mål i förlängningar men Maribor kvitterade i slutminuten och då gick vidare på grund av bortamålregeln. Rättvist eller inte, det får andra avgöra, men nu får de kämpa för Europa League biljetter istället.

Speltips: Sheriff att vinna, pengar tillbaka vid oavgjord

Odds: 1.80 hos Unibet

Avspark: 20:00

Units: 3/5