Speltips 8 Okt | Fotboll - FC Köln vs MSV Duisburg

 Speltips och rekar

8/10 Speltips FC Köln vs MSV Duisburg

Speltips FC Köln vs MSV Duisburg

Ikväll ser vi en match som garanterat kommer bjuda på underhållning! FC Köln som mot förmodan hamnade sist i Bundesliga föregående säsong gör allt de kan för att klättra upp till första Bundesliga igen. De leder för tillfället andra Bundesliga och tar emot laget som ligger sist MSV Duisburg.

Speltips:

Idag tar det bästa laget i andra Bundesliga emot det sämsta; 19 poäng på 8 matcher mot Duisburgs 2 poäng på 8 matcher. Kvaliteten på dessa två lag är verkligen enorm. En rolig sak är att FC Köln är värt sex gånger så mycket som MSV Duisburg. Det är en viktig match för FC Köln eftersom de har spelat en match mindre än resterande lag i ligan. Vinner de idag tar de en stor ledning med hela 5 poäng. Oddset för att de vinner är ganska lågt, därav blir dagens speltips FC Köln -1.5 vilket jag hittade hos 888sport till 2.05, oddset sjunker så det är läge att vara snabb!  

FC Köln:

FC Köln är ett fenomenalt fotbollslag och har en grymt imponerande historia i klubben. Förra året var ett stort misslyckande då de placerade sig sist i Bundesliga och åkte ner till andra Bundesliga. Trots detta har fansen stannat för att heja fram sitt lag till ligavinst, i år vill de visa att de fortfarande är samma gamla Köln – bara bättre! De har spelat riktigt bra fotboll ända sedan start, Simone Terodde har gjort hela 12 mål denna säsong. Detta på bara åtta matcher, vilket även gör att han leder skytteligan i andra Bundesliga. Ikväll blir det inget daltande, med andra ord lär de köra över MSV Duisburg precis som sist. Att visa hemmafansen att dem är tillbaka som det storlag dem faktiskt är!

MSV Duisburg:

Duisburg har inte haft en speciellt bra start på säsongen. De har inte lyckats vinna på 8 matcher, och kommer osannolikt att vinna ikväll mot FC Köln. Deras största bekymmer är nog försvarsspelet, men deras offensiv är dock inte mycket bättre den. De har bara gjort fyra mål på åtta matcher. Sist de spelade mot FC Köln drog de på sig en pinsam förlust på 6-0.

För och nackdelar:

FC Köln spelar riktigt bra, speciellt på hemmaplan.

FC Köln lär se en storvinst ikväll och ta grepp om topplagen i andra Bundesliga.

 MSV Duisburg har bara tagit två poäng på 8 spelade matcher, och har i stort sätt get upp. 

 

Tips: FC Köln -1.5

Odds: 2.05 @888Sport

Tid: 20:30

Units: 4/5