Speltips 7 Sep | Fotboll - Skottland vs Belgien

 Speltips och rekar

Speltips 7/9 Skottland vs Belgien

Speltips 7/9 Skottland vs Belgien

Helgen är här och vi har flera internationella vänskapsmatcher att se fram emot. Vårt första tips är Skottland som tar emot Belgien på hemmaplan. Jag tror Belgien vinner kvällens möte utan problem och det gör även spelbolagen. De har många unga spelare som är hungriga på vinst. Skottland däremot, de har riktigt mycket bekymmer i laget och har egentligen ingen motivation att fokusera på vinst i kvällens vänskapsmatch.

Speltips:

Belgien spelar för tillfället riktigt bra medan Skottland har det ganska tufft. Skottland har förlorat tre av fyra matcher under ledningen av Alex McLeich. Om vi istället vänder på steken plockade Belgien hem bronset från fotbolls VM i Ryssland. Som resultat av detta är oddsen på en rak vinst åt Belgien ganska låga. Efter en stunds letande hittar jag ett annat guldkorn att spela på; Belgien gör över 2 mål vilket vi får till 1.63 hos 888sport. Jag tycker oddset ger ett schysst värde och är ganska säker på att de kommer vinna med minst 2 mål ikväll.

Skottland:

Skottland förlorade på hemma plan med 1-0 mot Costa Rica, dock slog de Ungern med 1-0 på bortaplan. Matchen efter spelade i Peru och de förlorade även denna, då med 2-0. Det var dags att möta Mexiko för ännu en förlust med 1-0. De lyckas hitta nätet ibland, men är helt ärligt är de inte speciellt bra på att göra mål.  Belgien är utan tvekan på en helt annan nivå om vi jämför dem med Skottlands tidigare möten. Resultatet av detta är att Skottland kommer få en riktigt tuff match mot de otippade bronsmedaljörerna!

Belgien:

Belgien är som tidigare nämnt en klar favorit i kvällens vänskapsmatch. Laget gjorde en fenomenal insats under fotboll VM i Ryssland. De gjorde 2 eller fler mål under nästan alla matcher under fotbolls VM. Det enda laget de förlorade mot var Frankrike, som även vann turneringen i Ryssland. Deras tidigare såväl som nuvarande form är verkligen på topp.

Skottlands 5 senaste matcher:

Skottland 5 senate matcher

Belgiens 5 senaste matcher:

belgiens 5 senaste matcher

För och nackdelar:

Skottland har i stort sett förlorat alla sina matcher.

Belgien är för tillfället i toppform.

✘ Kevin de Bruyne och Adnan Januzaj kommer inte spela ikväll på grund av skador.

 

Tips: Belgien gör över 1.5 mål

Odds: 1.63 @888sport

Tid: 20:45

Units: 3/5

För mer speltips och rekar, klicka här.