Speltips 7 Aug 2018 | Tennis - Victoria Azarenka v Kristina Mladenovic

 Speltips och rekar

Speltips 7/8 Victoria Azarenka mot Kristina Mladenovic

Speltips 7/8 Victoria Azarenka mot Kristina Mladenovic

Victoria Azarenka spelar mot Kristina Mladenovic i den första rundan av Montreal. Normalt så är denna match en enkel vinst Azarenka, men hon är skadad och nu har Mladenovic sin chans att vinna, eller i alla fall inte förlora med stor marginal.

Speltips:

Victoria Azarenka spelade kvartsfinalen i San Jose mot Danielle Coling för 4 dagar sen. Hon vann första setet 7-6, men i början av den andra var hon tvungen att kasta in handduken på grund av hennes ryggproblem. Jag tror inte hon hade tillräckligt med tid för återhämtning och trots det att Mladenovic inte gillar att spela på hårt underlag så kan jag inte se  hur hon ska förlora med 5 sett eller mer i denna match.

Victoria Azarenka:

Den förre detta världsettan återhämtar sig långsamt efter att hon blivit mamma; för tillfället är hon 95:a på världsrankningen men hennes resultat är 11-8 (hårt underlag 8-3). Hon behöver komma tillbaka till formen hon hade för 3 år sedan, och henne ryggproblem är ett bekymmer för henne. Hon spelade den senaste turneringen  på hårt underlag för 4 dagar sedan, där hon slog Katerina Bondarenko 6-3, 6-7, 7-5 och en helt ur form Anna Blinkova (6-1, 6-0). Hennes tredje match mot Danielle Collins fick hon ge upp på grund av hennes ryggproblem.

Kristina Mladenovic:

Kristina Mladenovic är rankad 59:a i världen och man vet aldrig vart man har henne. Hon har talangen för att fightas med top 10 i världen, men hennes mentala har inte det än. I början av hennes karriär så föredrog hon att spela på hårt underlag, men med tiden så blev lera hennes favorit. De senaste 3 åren har hon 17-21, 19-21 och 9-10 på hårt underlag. Den senaste turneringen spelade hon i San Joes där hon åkte ut i den första rundan mot Timea Babos med 2-0; de senaste 5 matcher hon har spelat så har hon endast en vinst.

Victoria Azarenka senaste 5 matcher på hård underlag:

Victoria Azarenka senaste 5 matcher på hård underlag:

Kristina Mladenovic senaste 5 matcher på hård underlag:

Kristina Mladenovic senaste 5 matcher på hård underlag:

Victoria Azarenka v Kristina Mladenovic matcher:

Victoria Azarenka v Kristina Mladenovic matcher:

För och nackdelar

Azarenka skadade ryggen för 4 dagar sen; hon gav upp i matchen mot Collins

Azarenka födde barn och återhämtar sig ganska långsamt; för tillfället är hon rankad 95:a i världen

Mladenovic har talang att slåss med top 10 bästa spelare

✘ Mladenovic har förlorat 4 av 5 senaste matcher

 

Tips: Mladenovic +4.5 i handicap

Odds: 1.65 @ 888sport

Tid: 00:30

Units: 1/5