Speltips 6/8 Röda Stjärnan vs Köpenhamn |

 Speltips och rekar

Speltips 6/8 Röda Stjärnan vs Köpenhamn

Röda stjärnan, laget från Beograd imponerade stort på oss alla förra säsongen. De gjorde ett riktigt bra jobb i den svåraste gruppen i Champion League och kämpade in i det sista. I en grupp med PSG, Napoli och Liverpool var det så klart omöjligt att gå vidare, men oavgjord mot Napoli och vinst hemma mot Liverpool, CL vinnarna är ett riktigt bra bedrift.

Speltips

Dagens match kommer vara målsnålt. Om vi kikar på statistiken så har 5 av de 6 senaste hemmamatcher för Röda Stjärnan slutat med under 2.5 mål. Om vi kikar på gästerna så har de bara släppt in 3 mål på de 4 senaste bortamatcher. Idag kommer de komma med en defensiv uppställning och de kommer vara riktigt nöjda om de för med sig oavgjord resultat. Så dagens speltips är under 2.5 mål. Unibet ger os 1.64 i odds, och vi investerar 3 units i dagens speltips.

Röda Stjärnan

De spelar bra när det gäller, det har de bevisat, men i den förra matchen mot våra Finska grannar HJK gick det inte lika bra. Det var nära att de åkte ut. De lyckades vinna med 2-0 hemma, andra målet kom i den 95 minuten. Och borta förlorade de 2-1, och var nära att åka ut. I ligan går det bra för den, två raka vinster, men det är väntat. De har dominerat den serbiska ligan i flera år, och ingen lag kan möta sig med dem.

Köpenhamn

Storlaget från Köpenhamn tar en tur till Beograd idag, för att försöka knippa en plats till playoff-spelet. De har 6 raka segrar men de vet att det kommer vara tufft i Beograd. Liverpool föll här, så de vet att de måste vara försiktiga. De kommer ställa upp defensivt och försöka få med sig oavgjord resultat. För att senare avgöra allt på hemmaplan. Det är en stor fördel de har, att få spela borta i den första matchen.

Speltips: Under 2.5 mål

Odds: 1.64 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5