Speltips 7/8 FC Basel vs LASK |

 Speltips och rekar

Speltips 7/8 FC Basel vs LASK

Basel gjorde det omöjligt och lyckades kvalificera sig genom att slå ut PSV Eindhoven i en spännande match. Det som avgjorde till slut var mål på bortaplan. Det var inte många som trodde att de skulle lyckas, med spelarna och fansen tvivlade inte en sekund! I denna omgång får de mycket lättare motstånd och det bör vara mycket enklare att ta sig vidare. Frågan är vad för spel vi har hittat i det första mötet?

Speltips

Dagens speltips är ganska enkel. Basel är det bättre laget helt klart, och på hemmaplan måste de få till en seger för att inte hamna i problem. Så dagens speltips är vinst till FC Basel, och vi kommer investera 3 units. Bäst odds hittar vi som vanligt hos Unibet, där vi får 1.55 i odds på en hemmavinst.

FC Basel

Basel var stora underdogs när de ställdes mot PSV. När de förlorade det första mötet så var det ganska många som trodde att det var kört. Men i en tuff och rättvis match på hemmaplan så lyckades de vinna med 2-1, och därmed ta sig vidare, på grund av att de gjorde 2 mål på bortaplan.. Det är oerhört viktigt att göra mål på hemmaplan och ännu viktigare att inte släppa in mål när det kommer till dubbelmöte. Det kan vara avgörande, som i detta fallet. Nu har de fått en mycket lättare lottning och trots att anfallsstjärnan Ajeti inte kommer spela idag, så bör de här vara en enkel match för dem.

LASK

Det lilla laget från Österrike har gjort ett riktigt bra jobb och kommit långt i Champions League. Det betyder mycket för klubben, och det kommer bli en fin tillskott i kassan. De är även ett bra lag på hemmaplan, och har vunnit två matcher i ligan.  Den senaste mot Austria Wien, som är ett riktigt bra lag. På bortaplan är de inte lika bra dock, så ikväll kommer de få det svårt, mot ett motiverad Basel.

Speltips: FC Basel att vinna

Odds: 1.55 hos Unibet

Avspark: 20:00

Units: 3/5