Speltips 7/1 Lille vs Sochaux |

 



Speltips och rekar

Speltips 7/1 Lille vs Sochaux

Speltips 7/1 Lille vs Sochaux

Idag finns det inte mycket att välja på, men jag har hittat en spännande match I Frankrike. Det rör sig om cupspel, och Lille har fått en lätt lottning där de ska möta Sochaux, i en match som kan endast sluta på ett sätt. Låt oss analysera det lite närmare.

Speltips:

Lille spelar riktit bra i Ligue A där vi hittar de på en andra plats. Det är endast PSG som är före dem, och med tanke på vilket lag PSG är så får man lyfta hatten av för Lille. Idag är de en viktigt match för dem då de vill komma långt i coupe de France, helst vinna den för att få en titel i år. Dagens speltips blir därför att Lille vinner med två eller mer mål. 888sport ger oss 2.15 i odds för just det, och vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Lille:

Lille är ett riktigt bra lag denna säsong och de har spelat bra. Vi hittar de på en andra plats och om de lyckas behålla det så kommer dem spela Champions League nästa säsong. Och alla ögon är på den unga spelaren Nicolas Pépé, som är het i år och har gjort mer mål än självaste Neymar. Han kommer vara riktigt farligt idag, det är många storlag som har ögonen på honom och med tanke på att transferfönstret är öppen så han har en bra chans att visa vad han går för.

Sochaux:

Sochaux spelar i den andra ligan i Frankrike. De har många bra unga spelare då de har en av de vassaste ungdomsakademin i Frankrike. Dock går spelet inte så bra denna säsong, de är på 16 plats, och om vi kollar på bortamatcher så ligger de på 18 plats i tabellen. Idag tror jag att Lille kommer vinna utan några större problem.

För och nackdelar:

 Lille har vunnit båda innebördsmöten med två eller mer mål.
 Sochaux är inte bra på bortaplan.
 Lille är riktit heta för tillfället, och spelar riktigt bra fotboll.

 

Tips: Lille -1.5

Odds: 2.15 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 3/5