Speltips 6 Aug 2018 | Tennis - Timea Babos v Julia Goerges

 Speltips och rekar

Speltips 6/8; Timea Babos – Julia Goerges; Goerges kommer inte ha det så lätt i dagens match!

Speltips 6/8; Timea Babos – Julia Goerges; Goerges kommer inte ha det så lätt i dagens match!

WTA turneringen i Montreal öppnas med matchen mellan Timea Babos och Julia Goerges. Trots att Julia Goerges är favoriten i denna match så tror jag inte hon kommer vinna den enkelt.

Speltips:

Julia Goerges är den 10:de bästa tennisspelaren i världen för tillfället. Hon hatar att spela på hårt underlag dock. Hennes motståndare idag är på plats 38 på världsrankningen, och hårt underlag är hennes favorit. De har endast spelat en match innan på hård underlag mot varandra, och den vann Babod ganska enkelt md 7-7, 6-1. Idag så kan Goergas vinna, men jag har hittat ett spelvärd odds på ett handikapspel. + 4.5 set på Badoa get hela 1.83 i odds!

Timea Babos:

Ungerskan spelarriktigt bra i år, speciellt på hårt underlag där hon vunnit i Taipei. Hennes resultat för i år är 17-17, och 15 av de 17 vinster kommer från hårt underlag. De senaste två turneringar på hårt underlag spelade hon bra, hon förlora mot Garbine Muguruza i Montreal i finalen och mot Maria Sakkari i San Jose, i den andra omgången i en jättekonstig match som slutade 6-0, 6-1 till hennes grekiska motståndare. Babos måste komma över hennes rädsla att spela mot de bästa i världen; hon har 2-19 i resultat mot top 10 spelare i världen. Här är hennes chans att göra det!

Julia Goerges:

Julia Goerges hade stor framgång i Wimbledon där hon förlorade i semi-finalen mot Serina Williams. Hennes senaste turnering var i Moskva där hon åkte ut i den tredje omgången mot den 17 åriga Olga Danilovic. Hon gillar inte att spela på hårt underlag, men har trots det fin resultat i år med 13-5. Från de 13 vinster så kommer 5 av de i januari. Det var turneringen i Auckland som hon även vann. Hennes senaste två matcher på hård underlag förlorade hon två raga games till Anastasija Sevastova (WTA 19) i Indian Wells och Carina Withoeft (WTA 101) 2-1 i Miami. Goerges vann mot Bados en enda match denna säsong på lera i Madrid, 6-2, 6-4.

 

Timea Babos 5 senaste macher på hårt underlag:

Timea Babos 5 senaste macher på hårt underlag:

Julia Goerges last 5 senaste macher på hårt underlag:

Julia Goerges last 5 senaste macher på hårt underlag:

Timea Babos v Julia Goerges möten:

Timea Babos v Julia Goerges möten:

För och nackdelar:

Babos favorit är hårt underlag, medans Georges har det som sin sämsta

Babos’ 15 av 17 vinster denna säsong kommer från hårt underlag

Babos vann mötet mellan de på hårt underlag förra året

Goerges har förlorat de senaste 2 matcher på hårt underlag mot sämre spelare, och den senaste var i mars

Babos har 2-19 mot top 10 spelare

✘ Goerges vann det enda mötet mellan de två i år med  6-2, 6-4, dock på lera.

 

Tips: Handicap Total Games Babos (+4.5)

Odds: 1.83 @ Ladbrokes

Tid: 17:00

Units: 2/5