Speltips 6/7 England vs Sverige |

 Speltips och rekar

Speltips 6/7 England vs Sverige

Tyvärr. Våra tjejer lyckades inte ta sig hela vägen till final. De spelade riktigt bra, och hela nationen var bakom dem, men det räckte inte till. England spelade också riktigt bra i semifinalen, och de är besvikna över att inte vara med i finalen. Men 3:de plats är viktigt också, och vi kommer se en spännande match idag, men mycket kämpaglöd.

Speltips

Jag vill så gärna spela på våra damer, men jag tror det kommer vara en oerhört jämn match idag. England har spelat riktigt bra hela turneringen. De har en läcka dock och det är deras försvar. Med tanke på det blir dagens speltips att båda lag gör mål. Båda vill så gärna vinna och det kommer bli mycket action i matchen. Vi satsar 3 units på dagens speltips. 1.95 hittar vi som högsta odds hos Unibet.

England

England spelade riktigt bra mot favorittippade USA, men de lyckades inte vinna. De fick ett mål bortdömt via offside, och de missade även en straff. De såg riktigt bra ut offensivt, men det defensiva har stora läckor i deras lag. En spelare att hålla ögonen på är Ellen White. Hon har gjort mål i varje match hon spelat i denna turnering. Hon kommer vara farlig idag med tanke på att hon fortfarande har chansen att vinna skytteligan.

Sverige

Sverige kommer inte ha det lätt idag. De spelade en tuff match i semifinalen och fick spela hela 120 minuter. Även deras spelschema var tuffare, de fick en dag mindre vila än England. Det är förklaringen till de höga odds på Sverige. En positiv nyhet är att Fridolina Rolfö, som var avstäng i semifinalen är tillbaka och är utvilad. Hon är en av världens bästa anfallare och idag kommer mycket hänga på just henne.

 

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.95 hos Unibet

Avspark: 20:00

Units: 3/5