Speltips 6/5 Portland TrailBlazers vs Denver Nuggets |

 Speltips och rekar

Speltips 6/5 Portland TrailBlazers vs Denver Nuggets

Många har frågat om jag tippar på NBA fortfarande. Och ja, det gör jag, men då de flesta matcher spelas på natten så tycker jag att det är roligare att skriva en fotbollstips, som vi sen kan följa tillsammans. Men idag har vi en bra match så det får bli dagens tips. Och det är en spännande match i Play-off, där vi kommer investera 5 units!

Speltips

Förra mötet mellan Portland TrailBlazers – Denver Nuggets var riktigt spännande. TrailBlazers är den klara favoriten att gå vidare, men Jokic skapade stora problem för dem. Vi fick se hela 4 st overtime för att se Portland vinna med 140-137. De är kanske lite trötta efter en sån här match, men de fick ganska långt vilotid, och båda har vilat lika länge med tanke på att det är play-offs, så idag kommer vi nog se en spännande match med mycket action. Så dagens speltips är Portland att vinna, till 1.72 odds. Idag investerar vi 5 units, maxbet med andra ord!

Portland TrailBlazers:

Portland leder serien med 2-1 och börjar få kontroll över mötet. Med en vinst idag så kommer de rycka till 3-1 och kan därefter spela utan press, och spela sitt bästa spel. Portland tog en fin ledning och slappnade av, och då släppte de in Denver i matchen vilket skapade stora problem för dem. De kommer inte göra samma sak idag, och en vinst på hemmaplan är oerhört viktigt, då det är stor skillnad mellan 3-1 och 2-2.

Denver Nuggets:

Nuggets gjorde det riktigt bra i den förra matchen. Jokic spelade riktigt bra och han kommer vara det enda stora hotet ikväll. Jag tror på en ganska jämn match, dock är Denver inte så bra bortaplan, så idag kommer de få problem.

 

Speltips: Portland att vinna

Odds: 1.72 hos Nordicbet

Avspark: 01:00

Units: 5/5