Speltips 6/5 Manchester City vs Leicester City |

 Speltips och rekar

Speltips 6/5 Manchester City vs Leicester City

Japp, idag kommer vi självklart reka dagens bästa match! Det är tight i toppen och all press är på Manchester City idag. Liverpool lyckades vinna mot Newcastle i en spännande match oms slutade 3-2 till slut. Det var 2-2 till den 86 minuten, då Origi fick en underbar pass av Shaqiri och gjorde det vinnande målet. Idag måste Manchester City ta 3 poäng för att återta ledningen inför den sista matchen i Premier League. Leicester kommer dock inte att vika sig lätt!

Speltips

Manchester City har haft det ganska lätt mot Leicester. Senaste matchen vann de med hela 5-1 hemma. Leicester har inget att spela för, men dem är inte kända för att vara laget som viker sig. En annan rolig sak är att Riyad Mahrez, som City köpte från Leicester 2018 har en klausul i sin kontrakt. Så om Manchester City vinner Champions League så får Leicester City en fin summa pengar. Jag tror dock på en spännande och tuff match, City kommer spelar offensivt och de kommer inte våga riskera att göra ett mål och sen försvara. Det passar Leicester då de har livsfarliga kontringar. Så dagens speltips blir båda lag att göra mål, och vi fr finfina odds på hela 1.85 hos Unibet.

Manchester City:

Manchester city måste vinna denna match. Vid förlust så överlämnar de allt till Liverpool i den sista omgången. City kommer gå all in idag och de kommer spela riktigt offensivt.

Leicester City:

Leicester började svagt, men har nu blivit stabila i Premier League. De har 15 förluster denna säsong, men i 14 av de har de gjort mål. Jag tror att de kommer förlira idag igen, och oddset är riktigt låga på att Manchester City vinner. Vi får fina odds på att båda gör mål dock.

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.85 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5