Speltips 6/1 Atlanta Hawks vs Miami Heat |

 Speltips och rekar

Speltips 6/1 Atlanta Hawks vs Miami Heat

Speltips 6/1 Atlanta Hawks vs Miami Heat

Då det går bra för oss på NBA så blir även dagens speltips där. Idag finns det många matcher och spelbolaget har varit ganska duktiga att sätta linan. Men jag tror at jag hittat en de har missat, och det blir dagens speltips!

Speltips:

Miami Heat är ganska heta för tillfället. De är nog det laget som förbättrats mest från förra säsongen, mes tack vare att de har börjat spela som ett lag, och det gör det jättebra. På de senaste 5 matcher så har de gjort 111.6 poäng i genomsnitt. Idag möter de ett Atlanta Hawks som spelat så där på den sista tiden. Deras defensiv är inte den bästa. Så dagens speltips är att Miami Heat gör över 111.5 poäng. 888sport ger oss generösa 1.85 i odds för det.

Atlanta Hawks:

Atlanta Hawks är en av de mest ojämna lag denna säsong. De gör helt ok med poäng, men deras defensiva läcker för tillfället. Av de två möten mellan dessa två lag 2018 så har Miami gått över linan på båda.

Miami Heat:

Miami Heat är på 6:te plats, Atalanta Hawks på 12. I divisionen så leder Miami medan Hawks är sist. Idag kommer de nog vinna ganska enkelt då de måste vinna matcher mot lag som Hawks, men det är alldeles för dåliga odds, poängspel känns mycket säkrare.

För och nackdelar:

 Heat spelar ritkigt bra för tillfället.
 Hawks har en stor läcka i det deffensiva.
 Spelet har suttit i de senaste två möten.

 

Tips: Heat över 111.5 poäng

Odds: 1.85 @ 888sport

Tid: 00:00

Units: 3/5