Speltips 5 Sep 2018 | Ishockey - Spartak Moskva vs Admiral Vladivostok

 Speltips och rekar

Speltips 5/9; Spartak Moskva vs Admiral Vladivostok

Speltips 5/9 Spartak Moskva vs Admiral Vladivostok

Det märks att landslagsuppehållet är här, och saknaden av fotbollsmatcher är stor, jag fick därav söka mig till andra sporter. Jag har hittat en intressant match i KHL där jag inte riktigt förstår varför de satt så höga odds.

Speltips

KHL rullar vidare med sex matcher idag. Jag har hittat bra värde i matchen där Spartak Moskva gästas av Admiral Vladivostok. Det finns flera intressanta spel att välja bland, men mest värde hittar jag i poängspelet. Över 5 mål ger hela 1.92 i odds hos 888sport, vilket bör sitta ganska lätt. Häng med så förklarar jag varför!

Spartak Moskva

Spartak Moskvas första match för säsongen slutade med en 6-3-seger hemma mot Amur Khabarovsk i söndags. De dominerade matchen från början till slut, och redan efter 4 minuter så hade de ledningen med 2-0. Även i den andra perioden blev det två snabba mål, och innan 8 minuter hade gått så stod det 4-1. Det var en rättvis seger, och de är även favoriter i dagens match, men jag tycker värdet är större att spela över 4.5 mål i matchen.

Admiral Vladivostok

Gästerna i kvällens match började även dem säsongen bra. De besegrade Sochi på bortaplan i en mycket spännande match, som slutade i straffläggningar. Sochi tog ledningen efter endast 3 minuter, men därefter tog Vladivostok över och gjorde 3 mål, allt det i första perioden. Sen så var det mycket fram och tillbaka spel, och matchen slutade 4-4, vilket Admiral Vladivostok gick segrande ur.

Innebördsmöten

Ser vi till inbördes möten mellan lagen som gör upp i dagens match så vittnar den om att det brukar bli målrikt även mellan dessa två lag.

Spartak Moskva vs Admiral Vladivostok

För och nackdelar:

 Fyra av fem senaste möte slutade med över 7.5 mål

Två hungriga lag med många spelare som vill göra mål i början av säsongen

✘ Om Moskva tidigt tar kontroll i matchen kan det bli ett långsamt spel

 

Tips: Över 5 mål

Odds: 1.92 @ 888sport

Tid: 18:30

Units: 4/5