Speltips 5/8 Elfsborg vs Djurgården |

 Speltips och rekar

Speltips 5/8 Elfsborg vs Djurgården

Dagens match väljer jag som speltips endast för att det är oerhört viktig. Idag kommer det avgöras om Djurgården kommer ta serieledning eller inte. Allt som star mellan dem och Serieledningen är en vinst på Borås Arena. Elfsborg har spelar bra, och det kommer bli en tuff och spännande match. Men jag tror att jag hittat fint spelvärde i matchen och idag kommer vi köra maxbet till hela 1.85 i odds.

Speltips

Mitten mot toppen. Ett omotiverad Elfsborg tar emot ett motiverad Djurgården som är på jakt efter serieledningen. Det är oerhört mycket som stör på spel för Djurgården idag, som har spelar riktigt bra på den sista tiden, och krossat all motstånd. Så dagen speltips blir vinst för Djurgården, och det till hela 1.85 odds hos Unibet. Vi investerar 5 units idag!

Elfsborg

Elfsborg hittar vi I mitten av tabellen. De är ganska besvikna över det, och sett till speltuppen de har så borde ha ligga högre. Idag kommer de få en tuff uppgift och frågan är hur de ska ställa upp. De saknar Stian Rode Gregersen, Simon Strand och Robert Gojanisom är viktiga spelare i deras trupp. Om vi bortser från vinsten förra veckan, så har de 7 raka matcher utan vinst. Hammarby gjorde hela 5 mål på dem, och AIK 3. Så deras försvar har stora läckor och mycket att jobba på. Jag tror inte de hinner göra något åt det inför dagens match.

Djurgården

Djurgården spelar riktigt fint nu. Det är en fjord för ögat att se dem spela. De har alltid en bra gameplan och de gör jobbet som behövs. De har 9 raka matcher utan förlust, och idag har de mycket att spela på. Serieledning står på spel och det ska mycket till att Djurgården inte vinner idag.

Speltips: Djurgården att vinna

Odds: 1.85 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 5/5