Speltips 5/7 Odds vs Molde |

 Speltips och rekar

Speltips 5/7 Odds vs Molde

Idag finns det inga stormatcher så vi får gräva lite djupare. Jag har hittat en intressant möte mellan Odds och Molde i Elitserien, hos våra grannar, Norge. Båda två av dessa lag slåss om toppen av tabellen, men det kan endast bli en vinnare. Vad för match kommer vi få se på Skagerak Arena ikväll?

Speltips

Två lag som slåss för första plats. Båda två behöver 3 poäng idag, Molde för att ta en stor ledning och Odds för att ta den andra platsen, och ligga endast en poäng bakom Molde. Med tanke på vad som står på spel i dagens match och de höga odds på Molde, så blir dagens speltips X2. Vi får 1.60 i odds, och vi satsar 4 units på dagens spel.

Odds

Odds är i riktigt bra form nu. De har 9 vinster på de senaste 10 matcher, och de spelar riktigt bra. På de senaste 19 matcher har de förlorat endast en match mot Molde på hemmaplan, dock så har det blivit många oavgjorda. Båda två är topplag och deras möte handlar mer om att motståndaren inte får med sig 3 poäng. Det är mycket strategi och defensivt spel. Det brkat trots det bli spännande matcher att titta på.

Molde

Gästerna Molde hittar vi i toppen av Elitserien. Dock så har både Odds som är på 3:de plats och Bodo/Glimt som vi hittar på andra plats 2 matcher mindre spelade än dem, och 4 poäng upp till första platsen. Så i dagens match är mer viktigt för dem att Odds inte får med sig 3 poäng. Det kommer ge de en oerhört stort försprång för den åtråvärda första platsen.

Speltips: X2

Odds: 1.60 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 4/5