Speltips 5/4  Mainz 05 vs Freiburg |

 Speltips och rekar

Speltips 5/4  Mainz 05 vs Freiburg

På grund av landslagsspel så har vi haft många fina matcher denna veckan. Jag fastnade lite för dagens match, och jag måste dela med mig en rek på denna. De har egentligen inte mycket att spela för, båda två kommer förmedlingen hamna i den nedre delen av tabellen, men de kommer spela i Bundesligan nästa säsong. Men jag har hittat ett spelvärd spel i den matchen trots det. Häng med så förklarar jag.

Mains 05

Mains hittar vi för tillfället på en 13:de plats i Bundesligan, med sina 30 poäng. Det har gått upp och ner för dem. De kommer med all säkerhet klara sig kvar i Bundesligan, men de måste skärpa sig lite. De har 4 raka förluster. De har 10 poäng ner till nedflyttningsstrecket så idag kommer de spela offensivt. Robin Quaison är i fin form, och han gjorde succé med landslaget i EM kval med sina 3 mål på två matcher (mot Rumänien och Norge). I förra ligamatchen gjorde han också mål mot Werder Bremen. Han kommer vilja visa sin fina form idag också. Flertal andra klubbar har sina ögon på honom och idag kommer han visa upp vad han går för.

Freiburg

Även Freiburg har haft en liknande säsong som Mains, det vill säga att det har gått upp och ner. Det ligger på 12:de plats, precis ovanför Mainz. Det är endast två poäng mellan dessa två lag. Med endast en förlust på de se senaste matcher så har Freiburg mycket bättre form än Mainz. Det som hindrat Freiburg att komma hörde i tabellen är deras bortamatcher. Där har de inte spelat bra. De har dock gjort mål i 12 av de senaste 14 matcher vilket talar för vårt spel idag.

Speltips

Om vi tar en titt på all statistik så talar allt för att båda lag gör mål idag. Unibet ger oss hela 1.70 i odds på det, så idag investerar vi 4 units på dagens speltips.

 

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.70 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 4/5