Speltips 5 Okt | Fotboll - Werder Bremen vs Wolfsburg

 Speltips och rekar

Speltips 5/10 Werder Bremen vs Wolfsburg

Speltips 5/10 Werder Bremen vs Wolfsburg

Tack vare matcherna i Europa League hittade jag dagens speltips i Tyskland, där Werder Bremen tar emot Wolfsburg. Med diverse skador i båda lag kommer kvällens möte bli grymt spännande. Dagens tips har suttit i 11 av 12 senaste matcherna mellan dessa två lag.

Speltips:

Idag fokuserar vi på matchen mellan Werder Bremen och Wolfsburg. Två riktigt offensiva lag med galet många mål i bagaget. Hemmalaget ligger på femteplats i Bundesliga medan Wolfsburg för tillfället ligger sjua. För att kvala till Europa League måste Wolfsburg upp på sjätteplats, därav är båda lagen riktigt motiverade att ta hem vinsten. Allt för att ta en plats i Europa League nästa år. Dagens speltips blir över 2.5 mål vilket vi får till 1.85 hos 888sport.

Werder Bremen:

Werder Bremen har en grym säsongstart med 11 poäng efter 6 spelade matcher. I kvällens möte kommer försvararen Milos Veljkovic inte spela på grund av en avstängning. Om mittfältaren Mehmedi kommer spela ikväll är en stor fråga. Dessa två spelare är nyckeln till Werder Bremens försvar, så utan dem har vi en chans att se extra många mål ikväll!

Wolfsburg:

Förra säsongen gick inte speciellt bra för Wolfsburg, men med lite tur lyckades de stanna i Bundesligan. I år har dem signat ett par riktigt bra spelare, och de satsar på att plocka en plats i Europa League. En vinst idag är ett måste om de vill ta en plats i turneringen.

För och nackdelar:

11 av 12 senaste matcher har slutat över 2.5 mål.

4 av 5 har till och med slutat över 3.5 mål.

✘ De kan spela säkert ikväll och inte attackera speciellt mycket, eftersom detta är en viktig match.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.85 @888Sport

Tid: 19:30

Units: 3/5