Speltips 5/1 Denver Nuggets vs Charlotte Hornets |

 Speltips och rekar

Speltips 5/1 Denver Nuggets vs Charlotte Hornets

Speltips 5/1 Denver Nuggets vs Charlotte Hornets

Inför dagens speltips tar vi en tur till USA. Denver Nuggets möter Charlotte Hornets i en spännande match där båda två har ganska mycket att spela för. Dagens speltips kommer inte vara på vinnaren eller handikapp, men det känns som säkrast av alla val som spelbolaget ger inför denna match.

Speltips:

När jag såg att vi har en NBA match som börjat kl 23 så var jag tvungen att reka den. Det är en spännande match där Nuggets, som spelar riktigt bra för tillfället möter Hornets, som fick storstryk senast av Mavericks i en match som slutade hela 122 mot 84. Idag är de gäster och Nuggets är storfavoriter i dagens match. Med tanke på att båda dessa lag har mycket att spela för inför dagens match så blir dagens speltips över 217.5 poäng till fina 1.86 i odds. Det hittar vi hos 888sport. Vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Denver Nuggets:

Nuggets spelar riktigt bra för tillfället och de är storfavoriter i dagens match. De har vunnit 8 av de 10 senaste matcher. Jamal Murray och Nikola Jokic spelar riktigt bra ihop, och senast gjorde de 33 respektive 26 poäng vardera.

Charlotte Hornets:

Hornets började säsongen ganska bra men på sista tiden har det gått utför. Senaste matchen förlorade de mot Dallas med hela 122 – 84. Idag kommer de skärpa sig, men Nuggets är alldeles för bra för dem. Hornets är nära en play-off plats och det kan bli deras första playoff på 3 år. De är på 7:de plats för tillfället. De gör 113 poäng som medel per match, dock så är deras defensiv riktigt dåligt och de släpper in över 115 poäng per match.

För och nackdelar:

 Hornets snittar 113 poäng på bortaplan.
 Hornets har dålig defensiv och släpper in över 115 poäng per match.
 Nuggets är storfavoriterna i dagens match och anfalsduon är riktigt hela för tillfället!

 

Tips: Över 217.5 poäng

Odds: 1.86 @ 888sport

Tid: 23:00

Units: 4/5