Speltips 4 Sep | Fotboll - Gefle IF vs Örgryte IS

 Speltips och rekar

Speltips 4/9 Gefle IF vs Örgryte IS

Speltips 4/9 Gefle IF vs Örgryte IS

Idag har vi ett hett möte där båda lag har ganska stora problem. Hemmalaget har endast en vinst på 17 matcher i rad, och Örgryte är uppe i 11 raka matcher utan seger. Det är minst sagt kris hos båda lagen, dagens match är därav mycket viktig. Enligt alla bettingsajter är Örgryte favorit att vinna, men jag är tveksam till det. Jag har dock hittat bättre odds på ett annat utfall.

Speltips:

Om hemmalget ska ha någon chans att fortsätta spela i superettan så måste de ha poäng med sig efter kvällens möte! Jag har hittat ett bra spelvärde på 1X idag, 888sport erbjuder hela 1.82 i odds för det. Dessa två lag har mött varandra 7 gånger sen 2006, och i 5 av de mötena så har Gefle fått med sig oavgjort eller vinst. Idag har de mer press på sig än nångonsin!

Gefle IF 

Efter 2-1 vinsten borta mot Halmstad så jublade alla Gefle IFs fans. Det verkade som den efterlängtade vinsten kommit, samt att de hade brutit en negativ trend. Direkt därefter så blev det tre raka förluster och det ser ganska mörkt ut för tillfället. Inte nog med det, av de senaste tre matcherna har de inte gjort ett enda mål. Idag kommer de behöva publikens stöd mer än någonsin. Hemmalaget kommer vara rejält taggad ikväll, och kommer garanterat göra allt i sin makt för att få stanna i Superettan.

Örgryte IS

Örgryte befinner sig i en negativ spiral och jag ser inte hur de ska ta sig ut ur den. De började säsongen riktigt bra, och det såg till en början ut som att de kommer vara med och utmana om uppflyttningsplatserna. Det vände dock ganska snabbt, och i dagsläget så har de 11 raka matcher utan en seger. Sist de vann en match var så långt tillbaka som i maj månad.

För och nackdelar:

 Gefle har 5 poäng upp till kvalplatsen, men en match mindre spelat. Om de ej vinner idag så har de ingen chans att vara kvar

Spelet sitter i 5 av de senaste 7 mötena

Örgryte har inte vunnit på de 11 senaste matcherna.

✘ Örgryte är favorit enligt spelbolagen, och de kommer definitivt inte ge upp ikväll

 

Tips: Gefle IF att vinna eller oavgjort

Odds: 1.82 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 3/5