Speltips 4 Aug 2018 - Fotboll | PSG vs Monaco; Överodds på PSG?

 Speltips och rekar

Speltips 4/8 PSG vs Monaco; Överodds på PSG?

Speltips 4/8 PSG vs Monaco; Överodds på PSG?

Fotbollssäsongen i Frankrige början äntligen! Oväntat nog, börjar den i Kina. Den franska super cup, som heter “Trophée des Champions” spelas i Shenzen. Och, som tippat så är det PSG mot Monaco i finalen. En spännande match, och jag tror att jag hittat bjudodds i den. Häng med så förklarar jag var:

Speltips:

Monaco har inte vunnit mot PSG sen Augusti, 2016. Och deras dåliga resultat fortsätter och värvningar har varit frånvarande. PSG o andra sidan, de har vunnit 6 raka matcher, den senaste med hela 7-1. För dagens match så kommer det fattas viktiga spelare i båda lag, det är till PSG´s fördel dock, då de har många kvalitetsspelare att välja från. Det som talar i PGS´s fördel är att Buffon kommer starta och även Neymar står med på uppställningen. Monacos bästa spelare, anfallsstjärnan Radamel Falcao kommer missa matchen, och även målvakten Daniel Subasic.

PSG

PSG har fått en ny tränare, Thomas Tuchel. Han ändrade spelstilen till 3-5-2. Träningsmatcherna som håller till innan säsongen spelade han utan de allra viktigaste spelarna.  I dagens match har han med sig Thiago Silva, Marquinhos, Edinson Cavani och Neymar, däremot kommer Kylian Mbappe inte vara med idag. Det spelar ingen roll enligt mig, PSG är på en helt annat nivå än alla andra lag i Frankrike och dagens match är en de bara ska vinna. De har en jättbra anledning att göra det. Om de vinner dagens match så går de lika med Lion´s rekord av sex vunna Super Cup i rad! De kommer förmodlingen ställa upp med (3-4-3): Buffon; Marquinhos, Diarra, Silva; Georgen, Lo Celso, Verrratti, Rabiot, Kurzawa; Di Maria, Neymar.

AS Monaco

Monaco gjorde stora ändringar i sitt lag under försäsongen. De har sålt några av de viktigaste spelare i laget så som Thomas Lemar, Fabinho och Joao Moutinho. De har gjort ett bra köp av Aleksandr Golovin, men han kommer inte vara med i dagens match.

Monaco vet inte hur de ska spela mot PSG; de har förlorat de 6 senaste matcher mot de, och i de har PGS gjort sammanlagt 23 mål! Jag tror att de kommer ställa upp med följande spelare: (4-2-3-1): Benaglio; Pierre-Gabriel, Glik, Jemerson, Serrano; Pele, Tielemans; Lopes, Diop, Keita Balde; Jovetic.

PSG 5 senaste matcher:

PSG 5 senaste matcher

Monaco 5 seanste matcher:

Monaco 5 seanste matcher

PSG mot Monaco 5 senaste matcher:

För och nackdelar

PSG vet exakt hur de ska spela mor Monaco, de 6 senaste matcher har de vunnit och gjort 23  mål på dessa

PSG vill slå Lyon´s rekord i antal Super Cup vinster i rad

PSG har många kvalitetsspelare i startuppställningen, inklusive Neymar

✓ Monaco är svagare än förra säsongen och deras stora stjärna, Golovin, kommer inte vara med idag. Och skyttekungen Falcao skippar dagens match också

✘ Det är säsongens första match, så allt kan hända

Tips: PSG vinst

Odds: 1.70 @ Betsson

Tid: 14:00

Units: 3/5