Speltips 4/8 Liverpool vs Manchester City |

 Speltips och rekar

Speltips 4/8 Liverpool vs Manchester City

Igår hade vi en riktigt bra match i Tyskland. Vår speltips satt till fina 2.70 odds. Idag byter vi land och tar oss till England. Även här börjar säsongen med en Cup, Community Shield. Två av de bästa lag i England möts idag, och även här är det stort rivalitet. Det var dessa två lag som kämpade om ligatiteln. Manchester City var det bättre laget till slut och de vann ganska enkelt. I dagens Cupfinal har jag hittat en maxbet, och med tanke på allt, så tror jag att spelbolagen är väldigt fel ute i sin bedömning när de la odds för dagens match.

Speltips

Manchester City ska vara det stora favoriten i dagens match. De vann senast dessa två lag möttes. De har haft en mycket bättre försäsong än Liverpool. Dagens match betyder mycket för de båda lag, och för fansen. Med facit i handen s väljer jag att spela på att Manchester City vinner Cupen, eller som det heter på Unibet, att de lyfter pokalen. 1.50 i odds får vi, och vi investerar 4 units i dagens speltips .

Liverpool

Liverpool gjorde riktigt fin säsong förra året. De kämpade länge om först platsen i Premier League och de vann Champions League. Dagens match är det mycket press på. Fansen vil ha revansch from föra säsongen, då de kämpade om att vinna Premier League men föll i slutet. Det räckte helt enkelt inte till, de var för många matcher som spelades i månaden, och de fick släppa på takten på något. En stor nackdel för dem är att Sadio Mane saknas, och kommer vara borta i början av säsongen. Deras förmatcher har inte gått så bra, Båda träningsmatcher mot Bradford och Tranmere slutade utan vinst, något som de borde vunnit enkelt.

Manchester City

Manchester City kommer i dagens match med en riktigt bra försäsong framför sig. De har även spelat bra dessförinnan och det är inte fota man ser de inte göra jobbet. Oavsett vem de möter så har Pep alltid en plan och spelarna håller sig till den, Idag kommer vi mes stor sannolikhet se dem som segrare igen.

Speltips: Manchester City att lyfta pokalen

Odds: 1.50 hos Unibet

Avspark: 16:00

Units: 4/5