Speltips 3 Aug 2018 | Fotboll - Jahn Regensburg v FC Ingolstadt 04

 Speltips och rekar

Speltips 4/8 Jahn Regensburg v FC Ingolstadt 04

Speltips 4/8 Jahn Regensburg v FC Ingolstadt 04

Nu börjar de flesta ligor och vi har många spännande matcher att se fram emot. Förra säsongen så spelade Jahn Regensburg och FC Ingolstadt 04 förmedlingen den de mest vackraste matcher i de n2. Bundesligan. Och nu inleder de starten av ligan med en match mot varandra. Båda lagen har stora läckor i försvaret och det är nåt vi kommer utnyttja idag!

Speltips

Regensburg och Ingolstadt spelar ett spel full av anfall och det bryr sig inte så mycket om försvaret. Deras bästa spelare är mittfältare och anfallare, och det utnyttjar de till max. Och inte nog med det, under sommaren har båda klubbar såld sina bästa försvarare. Förra säsongen när de möttes så vann Regensburg båda matcher med siffor: 4-3 och 3-2. Men tanke på antal chanser båda lag hade så bör det blivit mer mål i de matcherna.

Jahn Regensburg

Klubben har sålt sin centrala försvarare, Marvin Knoll till St. Pauli. Benedikt Gimber som också hade en stor roll i deras försvarsspel har gått tillbaka till sin klubb TSG Hoffenheim, då hans endast var utlånad till klubben. Ersättning för dessa spelare har de hittat från de n3. Bundesliga och de behöver tid att anpassas sitt spel i klubben, och man kan fråga sig om de har kvalitet nog att spela på denna nivå än.

FC Ingolstadt 04:

Det är inte större skillnad här heller, jämfört med Jahn Regensburg. Deras centrala mittfältare, Marcel Tisserand såldes till Vfl Wolfsburg. Även Hakul Wahl såldes till Holstein Kiel.  Förutom de två så såldes även Alfred Morales, den centrala mittfältaren till Fortuna Dusseldorf. Ersättningen för dessa spelare som kommit är inte i närheten av deras kvalitet.

Jahn Regensburg 5 senaste matcher:

Jahn Regensburg 5 senaste matcher

FC Ingolstadt 04 5 senaste matcher:

Jahn Regensburg 5 senaste matcher

Jahn Regensburg 10 senaste hemmamatcher:

Jahn Regensburg 5 senaste matcher

FC Ingolstadt 10 senaste bortamatcher:

FC Ingolstadt 10 senaste bortamatcher

Jahn Regensburg v FC Ingolstadt senaste 5 möte:

Jahn Regensburg v FC Ingolstadt senaste 5 möte

För och mackdelar

✓ Båda har en väldigt attackerade spelstil

✓ Förra säsongen spelade de två väldigt spännande matcher; Jahn Regensburg vann båda 4-2 och 3-2.

✓ Båda lag har såld sina bästa försvarares; ersättningen för dessa är inte den bästa

✘ Det är säsongens första match så de kan spela lite försiktigt

 

Tips: Båda att göra mål

Odds: 1.69 @ Betsson

Tid: 15:30

Units: 3/5