Speltips 4/7 Chile vs Peru |

 Speltips och rekar

Speltips 4/7 Chile vs Peru

Endast 4 lag i Copa America. Brasilien vann igår, så de väntar i finalen på dagens vinnare. Förloraren kommer få spela mor Argentina om 3:de platsen. Det är extra motiverande att spela matchen när man vet vem som väntar i finalen, det blir mer motiverande på nåt sätt, då vet man att det är sista matchen innan finalen. Vad kommer vi hitta på för spännande idag tro?

Speltips

Men tanke på hur de spelat de tidigare matcher så har jag hittat en spel som jag bara måste satsa 5 units på! Idag blir det maxbet, och speltipset blir Peru under 4.5 hörnor. Det är sjukt högt med tanke på hur Peru spelat tidigare, och jag förstår inte hur spelbolagen tänkte här. Men vi tackar för de höga odds.

Chile

Det är ingen snack o saken, Chile är favoriter i dagens match. Vi har sett några ganska tråkiga och målsnåla matcher från deras sida, men de har gjort jobbar och nu är de i semifinal. Idag förväntas Chile spela offensivt då det är deras starka sida, speciellt mot lag som Peru. Och de kommer inte backa hem även om de gör mål, om man ska tro på deras tränare. De kommer sätta press och utnyttja deras anfall på bästa sätt, genom hela matchen. De är trygga med att hålla i bollen och Peru kommer få det riktigt svårt att spela idag.

Peru

I matchen som tog Peru hit så imponerade de inte. Det var mest försvar från deras sida och Uruguay hade bollen för det mesta. De lyckades dock vinna på straffläggning och ta sig vidare till semifinal. Idag kommer vi med stor sannolikhet se liknande match, Chile kommer anfalla mycket, och Peru kommer försöka hålla sig levande.

Speltips: Peru under 4,5 hörnor

Odds: 1.66 hos Unibet

Avspark: 22:00

Units: 5/5