Speltips 4 Okt | Fotboll - Sarpsborg 08 vs KRC Genk

 Speltips och rekar

Speltips 4/10 Sarpsborg 08 vs KRC Genk 

Speltips 4/10 Sarpsborg 08 vs  KRC Genk 

Champions League är slut för denna vecka, men oroa dig inte. Europa League är här, och ikväll har vi några riktigt spännande matcher. Vi ska ta en närmare titt på matchen mellan Sarpsborg och Genk. Jag har hittat ett så bra bett, att vi kommer köra maxinsats ikväll!

Speltips:

Det är dags för Europa League. Sarpsborg tar emot Genk på hemmaplan. Det är ett under att Sarpsborg är kvar i turneringen. Sarpsborg är det lägst rankade laget av alla som är kvar och har 7 raka förluster! Jag tror tyvärr att deras förlustsvit kommer fortsätta och även att de kommer förlora ganska stort idag, mot ett starkt Genk. Idag investerar vi 5 units på -1 Asian, vilket innebär att vi får insatsen tillbaka om de endast vinner med ett mål. 1.83 i odds hittar vi hos Bet On Aces.

Sarpsborg 08:

Att Sarpsborg har kommit såhär långt i turneringen betyder att de gjort ett riktigt bra jobb. Idag möter de ett mycket bättre lag och de har nog ingen lösning på hur de ska stoppa Genk. Tränaren, Feir Bakke, sa under dagens presskonferens att det kommer bli en tuff match och att han inte lyckats hitta några svagheter hos Genk som de kan utnyttja. De har 7 förluster i rad och med all sannolikhet så kommer de få ännu en idag. Då jag lägger 5 units på dagens match så kommer jag skära upp det med -1 Asian, men om ni vill ha högre odds så finns det stort värde i -1.5 eller till och med -2 Asian.

KRC Genk:

Genk är för tillfället i grymt bra form. Mbwana Samatta och Leandro Trossard öser in mål. De senaste 3 matcherna har Genk totalt petat in 13 mål. De har 25 matcher i rad utan förlust. De kommer till Norge med alla spelare och har sagt att de ska köra 100% från och med första minut.

För och nackdelar:

Genk har 12 vinster i rad.

Genk har gjort 13 mål på de senaste 3 matcherna.

Sarpsborg har 7 raka förluster.

 

Tips: Genk -1 Asian

Odds: 1.83 @Bet On Aces

Tid: 21:00

Units: 5/5