Speltips 31 Aug 2018 | Fotboll - AC Milan vs Roma

 Speltips och rekar

Speltips 31/8 AC Milan vs Roma

Speltips 31/8 AC Milan vs Roma

I tredje omgången av italienska Serie A ser vi ett derby där AC Milan tar emot Roma på hemmaplan. Vi tror på en öppen match där vi får se massvis med mål.

Speltips:

AC Milan och Roma spelade under förra säsongen ett par riktigt spännande matcher. Det handlade mest om tur att bara två av de senaste 5 mötena slutade med över tre mål. I sista omgången fick bägge lag ett par riktigt tuffa motståndare; Roma spelade lika mot Atalanta med 3-3 och Milan förlorade på bortaplan mot Napoli. Båda lagen visade sig riktigt starka i anfallet, men väldigt svaga i försvaret. På grund av detta förutspår jag att matchen slutar med över 2.5 vilket 888sport ger oss till 1.79 i odds.

AC Milan:

AC Milan spelade inte första omgången eftersom matchen mot Genoa sköts upp. I andra rundan ledde de mot Napoli med 2-0, men Napoli gjorde tre snabba mål och AC Milan förlorade till slut matchen. Milan visade sig väldigt kapabla i anfaller, men att de spelade utan försvararen Leonardo Bonucci blev helt enkelt för mycket för laget.

Roma:

Roma vann första matchen med 1-0 tack vare ett sent mål från Edin Dzeko på bortaplan i Torino, men i andra omgången visade de sina möjligheter i anfallet, vi fick även se svagheter i försvaret. I en riktigt rolig match mot Atalanta på hemmaplan spelade de lika 3-3. Atalanta och AC Milan är två likvärdiga lag och vi kommer få se massvis av mål i kvällens möte.

AC Milan senaste 5 matcher:

ac milan 5 senaste matcher

Roma senaste 5 matcher:

roma 5 senaste matcher

AC Milan vs Roma senaste 5 matcher:

ac milan vs roma

För och nackdelar:

Bägge lag spelar väldigt offensiv fotboll

 Våda lagen har ett svagt försvar

Förra omgången spelades mot liknande lag, och båda matcher slutade med över 2.5 mål

✘ Endast 2 av deras senaste 5 möten slutade med över 2.5 mål

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.79 @ 888sport

Tid: 20:30

Units: 3/5