Speltips 31/7 AIK vs Maribor |

 Speltips och rekar

Speltips 31/7 AIK vs Maribor

Idag har vi ganska många matcher att välja bland. Men självklart blir dagens speltips matchen där allt står på spel för AIK, som tar emot Maribor på Fridens Arena. Kommer de lyckas hålla CL drömmen levande eller kommer all hopp dö ikväll? De förlorade första matchen, dock endast med 2-1, vilket innebär att de behöver endast 1-0 ikväll, och de är vidare. Kommer de lyckas med det?

Speltips

Vi kommer få se en tuff match ikväll. AIK har allt att spela för, och de måste minst vinna med 1-0 för att gå vidare. Maribor åt andra sidan kommer inte försvara utan de kommer också spela offensivt. De vet att om de bara spelar defensivt så är det stor chans att AIK gör mål. Med tanke på det så kommer dagens speltips vara över 2 mål, asian handikap. Unibet ger oss hela 1.70 i odds, och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

AIK

AIK har stora förhoppningar idag. Alla är övertygade om att de kommer vinna och gå vidare till nästa omgång. I det första mötet mot Aratar så slutet första matcher exakt på samma sätt, men en förlust med 2-1. I returmötet så skärpte AIK såg och vann med hela 3-1, vilket gjorde att de gick vidare. Om vi kikar på Allsvenskan så har de 4 vinster i rad, och är precis bakom Malmö på grund av den sämre målskillnaden.

Maribor

Det slovenska laget brukar göra bra ifrån sig ute i Europa. Vi får se dem ofta i alla de stora turneringar, men de åker ut ganska snabbt. De brukar ha tur och få enkla lottningar, i alla fall de senaste 4-5 år. I den första matchen fick de ett enkelt möte, där de ställdes mot Valur, och de vann med hela 5-0, totalt sett. I ligan går det inte lika bra, där har de 3 matcher i rad utan vinst,  vilket är ovanligt för dem. Så formen är kanske inte den bästa för tillfället?

Speltips: Över 2 mål Asian

Odds: 1.70 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 4/5