Speltips 30 Aug 2018 | Fotboll - Sevilla vs Sigma Olomouc

 Speltips och rekar

Speltips 30/8 Sevilla vs Sigma Olomouc

Speltips 30/8 Sevilla vs Sigma Olomouc

Sevilla, Europa Leagues mångfaldiga vinnare, tar emot Sigma Olomouc. Spanjorerna vann första mötet med 1-0. Jag har en känsla att det är precis vad som kommer hända i kvällens möte, dock med en större marginal.

Speltips:

Sevilla vann första matchen i Tjeckien med 1-0; Sarabia gjorde bara ett mål i matchen. Dock reflekterade inte hans mål det som verkligen hände på planen. Spanjorerna var mycket bättre och bör vinna ganska enkelt med 3-0 eller 4-0. Sevilla är i toppform, de vann tre matcher och spelade like i en av de senaste fyra matcherna. Sigma Olomouc har i skrivande stund förlorat deras tre senaste möten. Sevilla kommer gå hem med en enkel vinst och hos 888sport får vi 1.96 i odds på att de vinner med 3 eller fler måls skillnad.

Sevilla:

Sevilla inledde säsongen med en 1-0 vinst mot Zalgiris i kvalet till Europa League, och förlorade mot Barcelona i spanska Super Cup. Efter förlusten mot Barca vann de tre matcher i rad (Zalgiris 5-0, Ryao Vallecano 4-1 och Sigma Olomouc 1-0) och spelade även en oavgjord (Villarreal 0-0). De är utan försvararen Escudero, men har fortfarande alla offensiva spelare tillgängliga.

Sigma Olomouc:

Sigma Olomouc har en hel del dåliga resultat i ryggen. Bortsett från 1-0 förlusten mot Sevilla förlorade de mot Ostrava på hemmaplan med 4-1 och mot Jablonec med 3-0 på bortaplan i den Tjeckiska ligan. Förlusterna började när deras viktigaste mittfältare Pilar skadades; han är fortfarande under rehabilitering.

Sevilla senaste 5 matcher:

sevillas senaste 5 matcher

Sigma Olomouc senaste 5 matcher:

sigma olomouc senaste 5 matcher

För och nackdelar:

Sevilla är ett mycket starkare lag; de bör vinna med mer än 1-0 som första mötet slutade

Sevilla har vunnit 3 och spelade 1 oavgjord i de 4 senaste matcherna

Sigma Olomouc har förlorat 3 matcher I rad och har 4 förluster i de 5 senaste matcherna

✘ Sevilla behöver inte vinna stor, vi kan få se en 1-0 eller 2-0 vinst

 

Tip: Sevilla vinner med mer än 3 måls skillnad

Odds: 1.94 @ 888sport

Tid: 21:45

Units: 3/5