Speltips 3 Aug 2018 | Fotboll - Dinamo Zagreb v Istra 1961

 Speltips och rekar

Speltips 3/8 Dinamo Zagreb mot Istra 1961. Dags för Zagreb att visa vilket storlag de egentligen är?

Speltips 3/8 Dinamo Zagreb mot Istra 1961 Dags för Zagreb att visa vilket storlag de egentligen är?

Zagreb tar emot Istra hemma idag. Efter den första rundan av den högsta kroatiska ligan så har Dinamo Zagreb endast en poäng. De spelar sin andra match i rad på hemmaplan. Denna match bör bli en enkel vinst för dem. Det tror även spelbolagen, som har satt 1.16 i odds på en hemmavinst. Det är det mycket bättre laget mellan dessa två. I första matchen så blev de för självsäkra vilket straffade sig snabbt och de fick endast en poäng. De har formodlingen lärt sig sin läxa nu, och det kommer inte upprepas i denna match. Nu är det dags för de att visa för sina fans och alla andra också att de är den storklubben som alla säger att de är!

Dagens Spetips!

Dinamo Zagreb spelade den första ligamatchen i HNL mot ett svagt Rudes. De underskattade motståndet och lyckades i slutminuterna få med sig 1-1. Idag möter de Istra 1961, och denna gång är jag rätt så säker på att de kommer ta matchen på stort allvar. Speciellt efter den massiva kritiken de fått. Jag har hittat ett spel som jag tror kommer sitta ganska lätt. Det är att Dinamo Zagreb vinner matchen och inte släpper in nåt mål. Vi får hela 1.7 i odds på det!

Dinamo Zagreb:

Mästarna i Kroatien, Dinamo Zagreb, har egentligen två lag de ställer upp med. Ett för spel i internationella tävlingar och ett för den kroatiska ligan. Dock så är båda laguppställningar lika bra. I matchen mot Rudes så dominerade de från start, men hade oturen på sin sida och det blev en självmål. Det krävdes 20 skott av de för att göra ett mål i de sista minuterna av matchen. Sen blev det ett till mål i slutsekunderna, men den blev avblåst för offside. Nenad Bjelica, deras tränare har sagt att det inte blir några större ändringar i startelvan för dagens match, men att det ska bli ett helt annan inställning på spelarna!

Istra 1961:

Istra 1961 lyckades hålla sig kvar i ligan via en play-off vinst mot NK Varazdin. De kommer med stor säkerhet får kämpa för att vara kvar i ligan även denna säsong. De har ett oerfaren lag med många nya spelare från andra länder, främst Spanien. Istra 1961 såg organiserade i deras första match hemma mot Slaven Belupo. Trots det att bortalaget dominerade den matchen, slutade det 1-1.

Dinamo Zagrebs 5 senaste matcher:

Istra 1961 5 senaste matcher:

Istra 1961 5 senaste matcher:

Dinamo Zagreb 10 senaste hemma matcher:

Dinamo Zagreb 10 senaste hemma matcher

Istra 1961 10 senaste bortamatcher:

Istra 1961 10 senaste bortamatcher

För och nackdelar:

✓ Dinamo Zagreb är ett mycket starkare lag än Istra 1962 och mat mycket större motivation att vinna

✓ De spelare som ställer upp för Dinamo Zagreb idag är utvilade då de intespelade CL kval

✓ Istra 1961 har ett svagt, oerfaren lag

✓ Istra 1961 brukar int gåra mål på bortamatcher

✘ Möjligheten finns att de har flyt som i den första matchen och lyckas få med sig ett mål

 

Tips: Dinamo Zagreb att vinna och hålla nollan

Odds: 1.70 @ Betsson

Tid: 21:00

Units: 3/5