Speltips 3 Aug 2018 | Basket - Bosnien och Hecergovina v Italien U18

 Speltips och rekar

Speltips 3/8 Bosnien och Hecergovina mot Italien U18

Speltips 3/8 Bosnien och Hecergovina mot Italien U18

Bosnien kommer att förlora femte raka matchen, frågan är bara med hur mycket?

U18 Europabasketen börjar närmar sig sitt slut. Dagens tips är matchen som spelar för plats 9-16 där Italien U18 möter Bosnien och Hercegovina U18. Bosnien är det sämsta laget i turneringen på länge och i dagens match så förväntar jag mig att de förlorar med 2 siffrigt skillnad.

Speltips

Det sämsta laget i Latvia är Bosnien och en av de självklara kandidater för Division B nästa år. De har förlorat alla sina matcher med 2 siffrigt skillnad, och mot Spanien och Litanian med 30 poäng plus. Italien har inte gjort jättebra ifrån sig heller. De har endast en vinst, men de har inte heller förlorat någon med så stor skillnad. Med tanke på detta så är mitt tips för idag att Italien vinner med 15 poäng eller mer, och det hittade jag hos WilliamHill för 1.85 i odds.

Italien U18:

Italien spelade i grupp A där de vann mot Kroatien (74:67), förlorade mot Grekland (81:65) och Latvia (90:68). I den 16:de delen förlorade de mot Ryssland (79:66). Deras duo Ferderico Miaschi (18.3 poäng per match) och Mattia Palumbi (16.7 poäng per match) visade sig vara turneringens bästa spelare. Deras stora svaghet är mittfält dock, där Omar Dieng (201 cm) och Maximilian Ladurner (207 cm) försöker dominera.

Bosnien U18:

Bosnien kom till U10 Eurobasket med stora bekymmer. Fyra av deras bästa spelare fick inte följa med till turneringen, medans Kenan Makenjas som har ledarrollen i landslaget blev utesluten 2 dagar innan turneringen skulle starta. Lagstämmningen är på noll, tränaren Boris Dzidic gör ytters tveksamma beslut under matcherna och det blir ett under om Bosnien håller sig kvar i division A.

Italiens U18 matcher:

Italiens U18 matcher

Bosniens U18 matcher:

Bosniens U18 matcher

För och nackdelar:

✓ Bosnien är det svagaste laget i turneringen

✓ Bosnien har ingen laganda och de har förlorat alla matcher med stor marginal

✓ Italien har två av turneringens bästa spelare; Miaschi och Palumbi

✘ Italien saknar djupet i sitt spel i mittfältet, vilket kan skapa problem för dem

 

Tips: Handicap Italien (-14.5)

Odds: 1.85 @ WilliamHill

Tid: 19:45

Units: 3/5