Speltips 3/8 Borussia Dortmund vs Bayern München |

 Speltips och rekar

Speltips 3/8 Borussia Dortmund vs Bayern München

Säsongen i Tyskland startar på bästa möjliga sätt! Vi får se två av de största lagen i Bundesligan spela i Supercupfinalen. Rivaliteten är oerhört stor mellan dessa två lag, och trots att Borussia Dortmund oftast är i skuggan av Bayern München, så blir derby alltid bra matcher, någon som hela Tyskland pratar om i flera dagar efteråt. Jag tror att det kommer bli samma sak idag också.

Speltips

Idag har jag hittat fina överodds. Två riktigt bra lag möts, och jag tycker att det bör vara 50-50 vem som vinner. Dock så är Bayern mycket stor favorit av någon konstig anledning. Så dagens speltips blir Borussia Dortmund att vinna. Unibet ger oss hela 2.70 i odds, och vi kommer investera 3 units i dagen speltips.

Borussia Dortmund

Har investerat riktigt mycket i sitt lag denna säsong. Det ser ut som om de äntligen kommer kunna utmana Bayern. Jag vågar sticka ut hakan och säga att Borussia Dortmund är det laget som gjort bäst värvningar av alla lag i Europa i år. De lyckades knipa Nico Schulz, Thorgan Hazard och Julian Brandtframför ögonen på Bayern. Och den viktiga Mats Hummels är tillbaka i Dortmund, efter ett varv hos Bayern. Idag har de sin chans att visa för både sina fans och omvärlden att de kommer utmana på riktigt denna säsong, både i Bundesligan och i Champion League.

Bayern München

Bayern har inte spelat bra på sista tiden. De förlorade mot sämre lag som de inte borde förlorat mot i Bundesligan förra säsongen. Champions League gick inte heller något vidare. Och nu senaste åkte de ut ur Audi Cup mot Tottenham. De verkar dock nöjda med truppen de har, och har inte gjort några större värvningar. De spelare de ville ha gick till Borussia Dortmund.

Speltips: Borussia Dortmund att vinna

Odds: 2.70 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5