Speltips 3/7 Brasilien vs Argentina |

 Speltips och rekar

Speltips 3/7 Brasilien vs Argentina

Det är dags för semifinal i Copa América och vilken match vi har framför oss! Det här kunde lika väl ha varit finalen. Argentina kan kanske inte räknas till en av de bästa lag, trots alla stora stjärnor. Men rivaliteten med Brasilien väcker alltid det bästa i deras lag. Båda två vill gärna vinna dagens match och gå vidare till finalen. Så, vad för match kommer vi få se?

Speltips

Om vi kikar på de senaste matcher så har ingen av dessa lag gjort många mål. Deras försvar är riktigt bra, och det kommer vara en tuff, men målsnål match. Så dagens speltips blir under 2.5 mål, och vi får 1.65 i odds hos Unibet. Vi satsar 4 units!

Brasilien

När man pratar om Brasilien så går det inte att undvika att prata om deras offensiva spel och alla världsstjärnor de har i laget. Brasilien är ett land där fotboll är oerhört stort, och jag skulle påstå ett av de mest passionerade landet när det kommer till fotboll. På senare tid har de inte spelat som ”Brasilien” ska spela. Deras offensiva spel har inte varit på topp. Defensivt har de varit riktigt bra dock.

Argentina

Messi & gänget är riktigt sugna på en vinst idag. Det pratas oftast om att Messi inte presterar i landslaget, i alla fall inte på samma sätt han gör i Barcelona. Och det stämmer till en viss del, han har inte haft det lätt. Även här hittar vi många av de större stjärnor, och det är inte lätt att få de att spel bra ihop på så kort tid, men tanke på att de flesta spelar i olika ligor och olika spelstilar. Även hos Argentina briljerar försvarsspelet och jag tror inte vi kommer få se många mål idag.

Speltips: Under 2,5 mål

Odds: 1.60 hos Unibet

Avspark: 22:00

Units: 4/5