Speltips 4/5 Newcastle vs Liverpool |

 Speltips och rekar

Speltips 4/5 Newcastle vs Liverpool

Dagens match mellan Newcastle och Liverpool kommer vara riktigt spännande. Liverpool förlorade mot Barcelona med hela 3-0 i Champions League val, trots att de spelade riktigt bra. De har en svår uppgift nu då dem måste vinna med 4-0 hemma om de ska gå vidare, eller minst 3.0 för att få fram förlängningar. I ligan ser det också tufft ut, då det är få matcher kvar, och Manchester City är före dem. Allt de kan göra är att vinna resterande matcher och hoppas på att City förlorar någon av sina.

Speltips

Oddset att Liverpool vinner idag är ganska låga. 1.36 hos de flesta spelbolag gör det inte spelvärd. Det kommer bli en spännande match att se, men jag tror inte att vi kommer få se många mål. Liverpool måste vinna, men de kommer nog vara extremt försiktiga i dagens match och jag har hittat ett fint speltips där vi får 1.68 på Asian handicap på spelet under 3 mål. Det vill säga pengarna tillbaka vid exakt 3 mål. Vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Newcastle:

Hos hemmalaget hittar vi ett flertal viktiga spelare på skadelistan. Bland annat  får de klara sig uyan Sean Longstaff, Florian Lejeune och Miguel Amiron. Liverpools gamla tränare, Rafa Benitez har en tuff uppgift ikväll.

Liverpool:

Det är två omgångar kvar och det ser inte ljust ut för Liverpool i ligan. Allt de kan göra är att vinna sina matcher oh hoppas på att City tappar poäng. De spelade riktigt bra i matchen mot Barcelona, men förlorade trots det med 3-0, vilket tog hårt på de. Idag kommer de spela ganska försiktigt och spara krut till returen hemma, mot Barcelona. Vi satsar 4 units med tanke på att vi får insatsen om det blir exakt 4 mål.

 

Speltips: Under 3 mål

Odds: 1.68 hos Nordicbet

Avspark: 20:45

Units: 4/5