Speltips 3 Okt | Fotboll - Atletico Madrid vs Club Brugge

 Speltips och rekar

Speltips 3/10 Atletico Madrid vs Club Brugge

Speltips 3/10 Atletico Madrid vs Club Brugge

Idag tar vi en match i Champions League där vi ser Atletico Madrid ta emot Club Brugge på hemmaplan. För första gången denna säsong ser vi en match på arenan där finalen kommer spelas, Wanda Metropolitano. Ikväll tar Atletico Madrid emot Club Bruggei vad som ser ut att bli en riktigt spännande match!

Speltips:

Atletico Madrid tar emot Club Brugge och kvällens match ser ut att bli riktigt underhållande. Club Brugge har den senaste tiden spelat riktigt bra i Jupiler League, men det är en enorm skillnad om vi jämför med La Liga där Atletico spelar. Dagens speltips är -1.5 på Atletico Madrid vilket vi får till hela 1.80 hos 888sport. Kvällens lina attackerar vi med 4 välinvesterade units.

Atletico Madrid:

Atletico Madrid har haft en riktigt bra start på säsongen. För tillfället håller de fjärdeplatsen i La Liga, med endast två poäng upp till rivalerna Barcelona och Real Madrid. Första matchen i Champions League gick även den som planerat, då de enkelt slog Monaco med 2-1 på bortaplan. De har fem matcher i ryggen där de är obesegrade och de har även vunnit 3 av de fyra senast spelade matcherna. Den senaste matchen de spelade lika var ett riktigt tufft möte mot Real Madrid. Med detta sagt ser jag inte att Atletico Madrid har några som helst problem på hemmaplan mot Club Burgge.

Club Brugge:

Club Brugge är ett tufft lag från Holland och har haft några riktigt fina framgångar i hemmaligan. Klubben har 4 av 6 vinster i ryggen, inklusive en extremt viktig vinst mot deras största rival Cercel, matchen slutade 4-0. I första matchen i Champions League tog de emot Borussia Dortmund på hemmaplan. Club Brugge gav Borussia Dortmund ett tufft motstånd men Borussia Dortmund dominerade matchen och vann på ett mål i 85 minuten. De kommer garanterat ha mycket problem ikväll mot Atletico Madrid. Jag skulle inte bli förvånad om vi ser en hemmavinst med riktigt många mål.

För och nackdelar:

Atletico Madrid ett mycket bättre lag.

Club Brugge hade en svår match på hemmaplan mot Borussia Dortmund.

✘ Club Brugge lär nöja sig med att spela lika.

 

Tips: Atletico Madrid -1.5

Odds: 1.80 @888Sport

Tid: 21:00

Units: 4/5

Fler speltips och rekar finner du här!