Speltips 3/1 Villareal vs Real Madrid |

 Speltips och rekar

Speltips 3/1 Villareal vs Real Madrid

Speltips 3/1 Villareal vs Real Madrid

Dagens speltips är tillbaka! Idag har vi två riktigt bra matcher att välja från, Jag har dock hittat riktigt fint värde i matchen där Villarreal tar emot Real Madrid och vi väljer sida! Dagens speltips är maxbet eftersom oddset är riktigt höga på speltipset, och vi kommer utnyttja det.

Speltips:

Vi har fått ett riktigt fin start på fotbollsmatcherna efter ledigheten. Villarreal tar emot Real Madrid i en spännande match, där båda behöver 3 poäng. Hemmalaget behöver de för att undvika nedflyttning. Real Madrid för att försöka komma ikapp första platsen, och även öka avståndet till femte platsen. Dagens speltips är vinst till Real Madrid, och 888sport ger oss hela 1.9 i odds för det! Vi kommer satsa 5 units i dagens speltips.

Villarreal:

Villarreal har endast lyckas skrapa ihop 5 poäng på 16 matcher. Vi hittar de på en 18:de plats i La Liga, där dem kämpar för överlevnad. Förlusten hemma mot Celta Vigo var spiken i kistan för Javier Calleja Revilla som fick sparken och Louis Garcia tog över. Han har fått en bra start med vinst över Spartak Moskva med 2-0 i Europa League och 2-2 mot Huesca i den senaste matchen. Idag kommer de få det riktigt svårt dock, Real Madrid är på väg tillbaka till sin storform och jag kan inte se hur Villarreal ska kunna stoppa dem idag.

Real Madrid:

Real Madrid har börjat säsongen ganska dåligt. Sen Ronaldo lämnade har inget riktigt fungerat med deras spel. Men tur för dem att det gått dåligt for de andra lag också och de är på en 4:de plats i ligan för tillfället. De har spelar riktigt fint på den sista tiden, och Bale verkar ha hittat till storformen nu efter skadan.

För och nackdelar:

 Real Madrid har 3 raka vinster i La Liga
 Villarreal har endast skrapat hiop 6 poäng av 15 möjligt på hemmaplan
 Det är 3 viktiga poäng på spel idag!

 

Tips: Real Madrid att vinna

Odds: 1.90 @ 888sport

Tid: 21:30

Units: 5/5