Speltips 29Aug 2018 | Fotboll - PSV Eindhoven vs BATE Borisov

 Speltips och rekar

Speltips 29/8 PSV Eindhoven vs BATE Borisov

Speltips 29/8 PSV Eindhoven vs BATE Borisov

PSV Eindhoven är den stora favoriten i kvällens möte mot BATE Borisov i kvalet till Champions League. Det spelar ingen roll hur matchen slutar, de går vidare i vilket fall.

Speltips:

PSV Eindhoven vann första matchen i Borisov med 3-2; det var en riktigt märklig match och det holländska laget bör vinna med minsta möjliga prestation. De höll ledningen med 2-1 i 88 minuten, då kvitterar veteranen Hleb. Bara en minut senare hittar Lozano nätet och PSV Eindhoven vinner matchen med 3-1. Jag tror att PSV Eindhoven kommer prestera mycket bättre ikväll och inte missa lika många målchanser som de gjorde i föregående möte. Hos 888sport får vi riktiga bjudodds på 1.96 att PSV Eindhoven vinner med mer än 2 måls skillnad, dock kommer vi gå in med en lite mindre insats på 2 units.

PSV Eindhoven:

PSV Eindhoven började säsongen med en förlust efter straffläggning i holländska Super Cup mot Feyenoord, dock vann de därefter 4 matcher i rad; tre av dessa i Eredivise och en mot BATE Borisov i kvalet till Champions League. De har spelat väldigt bra och deras bästa spelare, Lozano, är i toppform; han har i dessa fyra matcher gjort 3 imponerande mål.

BATE Borisov:

BATE Borisov är mitt i deras säsong, och de spelar för tillfället väldigt vågat. Laget från Belarus har förlorat sina 3 senaste matcher. I Champions League gick de vidare mot HJK med 2:1 i sammanlagt resultat och mot Qarabag även där med 2-1 i sammanlagt resultat precis innan de förlorade mot PSV Eindhoven i förra veckans möte. Turen var på deras sida i den första matchen mot det holländska laget. Att vi får se ett liknande scenario i Eindhoven är högst osannolikt.

PSV Eindhoven senaste 5 matcher:

psv 5 senaste matcher

BATE Borisov senaste 5 matcher:

bate 5 senaste matcher

För och nackdelar:

PSV Eindhoven är ett starkare lag; de bör vinna med en större marginal än föregående möte som slutade 3-2 i Belarus

PSV Eindhoven’s bästa spelare är i toppform; han har gjort 3 mål i de senaste 4 matcherna

BATE Borisov har förlorat 3 matcher i rad

✘ PSV Eindhoven kommer gå vidare även om de förlorar med 0-1

 

Tips: Att PSV Eindhoven vinner med mer än 2 måls skillnad

Odds: 1.96 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 2/5