Speltips 29/8 Eintracht Frankfurt vs Strasbourg |

 Speltips och rekar

Speltips 29/8 Eintracht Frankfurt vs Strasbourg

Europa League kval börjar närma sig slutet, och snart är det dags för gruppspel. Idag har vi en intressant match där Eintracht Frankfurt oväntat nog förlorade det första mötet med 1-0 på bortaplan, mot Strasbourg. Det var ganska oväntat från min sida, då jag trodde det skulle bli mer offensivt spel, och många mål. Men båda spelade försiktigt och det var ingen spännande match att se. Idag är det allt eller inget som gäller dock, så idag tror jag att vi kommer få se en helt annan match.

Speltips

Idag var det enkel val när det kommer till dagens speltips. Eintracht Frankfurt är ett mycket bättre lag, med erfarenhet från de stora tävlingar och vana vid snabb tempo och många matcher. Att de ska kvalificera sig får vi hela 1.68 i odds hos Unibet, och det kommer bli dagens speltips. Vi investerar 4 units i dagens speltips.

Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt har haft en riktigt bra säsong. De tog sig hela vägen till semifinal och de slog ut stora lag så som Benfica, Inter och Shaktar Donetsk. De dominerade matchen mot Strasbourg, men de spelade försiktigt, det märktes att de ville avgöra dubbelmötet på hemmaplan istället. De hade dock bollinnehav och visade att de är ett bättre lag, och har bättre spelare, trots förlusten.

Strasbourg

Strasbourg har inte fått ett bra start. I ligan har de endast lyckas få ihop 2 poäng på 3 matcher, och de måste skärpa sig om de ska komma på den övre halvan av Ligue 1. Förra säsongen hamnade de på en 10:de plats, men då de van ligacupen så fick de en plats till Europa League Jag tror att de kommer få det riktigt svårt idag, det märks att tempot med några fler matcher i månaden tar på dem, och spelarna behöver mer vila. De föredrar att fokusera på Ligan det har tränaren sagt flera gånger, så även det mentala hos spelarna kommer inte vara på topp idag.

Speltips: Eintracht Frankfurt att kvalificera sig

Odds: 1.68 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5