Speltips 29/1: Brooklyn Nets vs Chicago Bulls |

 Speltips och rekar

Speltips 29/1: Brooklyn Nets vs Chicago Bulls

Speltips 29/1: Brooklyn Nets vs Chicago Bulls

Igår gick det som väntat. GSW krossade Pacers vilket jag inte trodde de skull göra, men det viktigaste är att vår speltips gick in. Idag tar vi en titt i matchen där Nets möter Bulls, i en match som kommer vara ganska lugn tror jag.

Speltips:

Inför dagens match tar vi en tur till staden som aldrig sover. Chicago Bulls hälsar på i New York. Nets är det bättre laget av dessa två, men de har ganska många skador för tillfället. Idag är en match de måste vinna för att ha några chanser att nå playoff. Spelbolagen håller med, och de har satt 1.35 i odds på en hemmavinst. Vi kommer spela på handikapspelet idag då den ligger på-6,5  vilket är riktigt bra, trots alla skador i Nets. Unibet erbjuder oss 1.90 i odds, och vi investerar 5 units.

Brooklyn Nets:

Nets, en av mina favoritlag har ganska mycket skadeproblem just nu tyvärr. Hela 6 spelare är på skadelistan, och där hittar vi bland annat Dinwiddie, LeVert och Crabbe. De spelar ganska bra trots det, och är farliga hemma. Många spelare kommer få chansen att visa upp sig idag, och mot en deffensiv som Bulls har bör det inte vara några problem för dem.

Chicago Bulls:

Bulls förlorade den viktiga matchen mot Cavaliers i en match där de var favoriter, men de kunde inte få spelet att stämma. Tittar vi på de senaste 10 matcher så har dem endast en vinst.

Speltips: Brooklyn Nets -6.5

Odds: 1.90 hos Unibet

Start: 01:30

Units: 5/5