Speltips 28 Aug 2018 | Fotboll - Dinamo Zagreb vs Young Boys

 Speltips och rekar

Speltips 28/8 Dinamo Zagreb vs Young Boys

Speltips 28/8 Dinamo Zagreb vs Young Boys

Det är sista matchen i kvalet till Champions League och Dinamo Zagreb tar emot Young Boys på hemmaplan. Dinamo Zagreb har en stor fördel med tanke på att de spelade lika i Bern med 1-1… och vi tror att de är på god väg att gå vidare till gruppspelen i Champions League.

Speltips:

I första matchen blev slutresultatet 1-1, därav kommer Dinamo Zagreb gå vidare även om de spelar lika med 0-0. I detta möte var Young Boys det starkare laget, med hela 22 skott jämfört med Dinamos 9; dock lyckade kroaterna peta in ett mål vilket kan visa sig vara avgörande i dagens möte. Dinamo Zagreb är överlag det bättre laget. Deras hemmaplan, Maksimir, kommer vara full med tanke på att biljetterna är slutsålda. Att Young Boys ska ha en chans i matchen ser jag näst intill som en omöjlighet. Så pass omöjligt att vi lägger hela 5 units på att Dinamo Zagreb går vidare till gruppspelen, hos 888sport får vi hela 1.74 i odds på just detta utfall. För er som gillar lite extra spänning finns även alternativet på en rak vinst till Dinamo Zagreb till hela 2.30 i odds.

Dinamo Zagreb:

Dinamo Zagreb har presterat riktigt bra i kvalet till Champions League. Innan förra mötet mot Young Boys slog de ut Hapoel Beer Sheva med 7:2 i sammanlagt resultat och även Astana med 3:0. Coachen, Nenad Bjelica, har alla sina bästa spelare tillgängliga inför kvällens möte.

Young Boys:

Young Boys öppnade säsongen med stil. De började turneringen med 5 vinster i rad, dock hade de problem i Swiss Cup mot Biel; laget vann med 3-2 på övertid tack vare ett mål från Hoarau i den 120 minuten. Young Boys började kvalet till Champions League mot Dinamo Zagreb, och är därav obesegrade i sju matcher denna säsong. Dock har de lite småproblem med skador i laget, men deras startelva bör vara så stark som möjligt.

Dinamo Zagreb senaste 5 matcher:

dinamo zagreb 5 senaste matcher

Young Boys senaste 5 matcher:

young boys 5 senaste matcher

För och nackdelar:

Dinamo spelade 1-1 på bortaplan, därav går de vidare även om de spelar lika med 0-0.

Dinamo spelar på hemmaplan inför en fullsatt arena på Maksimir stadion.

Alla spelare i Dinamo är i bra form och även tillgängliga för matchen.

✘ Young Boys har inte förlorat på sju matcher.

 

Tips: Att Dinamo Zagreb går vidare

Odds: 1.74 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 5/5