Speltips 28/8 Ajax vs APOEL |

 Speltips och rekar

Speltips 28/8 Ajax vs APOEL

Sista omgångar av Champions League innan vi få se gruppspel. Många spännande lag är vidare och vi har fått se riktig fin fotboll. Det fattas dock ett lag, och det är Ajax. De spelade riktigt dåligt i det första mötet, som slutade 0-0. Idag måste de spela annorlunda om de ska gå vidare. APOEL spelade inte bra, men de lyckades kontrollera matchen bättre, och försvara sig. Om de lyckas göra mål idag, så måste Ajax göra två för att gå vidare. Så vad hittar vi för spännande spel i dagens speltips?

Speltips

Idag är det enkelt att avgöra vad dagens speltips är. Den första matchen slutade 0-0. Så om APOEL gör ett mål, så måste Ajax göra två. De kommer ha det i bakhuvet och de kommer spela extremt offensivt, då de klarar av det på hemmaplan. Så dagens speltips är -1.5 på Ajax. Unibet ger oss 1.66 i odds, och vi investerar 4 units i dagens speltips.

Ajax

Det är ingen snack om saken, Ajax är storfavorit i dagens match. Det är stor press på den, både från ansen och klubben att ta sig till gruppspel. De har börjat inhemska ligan helt ok, två vinster och ett oavgjort. Men alla ögon är på Champions League. De förlorade i semifinal förra säsongen mot Spurs, i en match de hade kontroll och ledning i hela första halvlek, men sen så hände något i den andra. Och i slutminuterna lyckades Tottenham göra mål och säkra en biljett i finalen. Kan vara lite hjärnspöken som är kvar från den matchen som gör att de inte vågar riktig slappa av, men i dagens match måste de det. De är det bättre laget, men de måste vara försiktiga och se till att APOEL inte gör mål. Då den första matchen slutade 0-0 så måste de göra 2 mål om APOEL gör ett, på bortaplan.

APOEL

APOEL brukar oftast komma långt i turneringar ute i Europa. De är ett lag utan några kända spelare eller större namn när det kommer till tränare. Men de är ett kompakt lag, och de spelar helt ok. Idag kommer de dock vara helt chanslösa, Ajax är ett mycket bättre lag, och det kommer vara ett stort misslyckande för dem om de inte går vidare i Champions League mot APOEL.

Speltips: Ajax-1.5

Odds: 1.66 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5