Speltips 28/7 Östersund vs Malmö |

 Speltips och rekar

Speltips 28/7 Östersund vs Malmö

Allsvenskan är i full gång och idag åker Malmö till Öster sund. Och de har endast ett uppdrag, det är att ta 3 poäng och återta ledningen i Allsvenskan. Det kommer vara en tuff match där Östersund inte kommer ge sig så lätt. Frågan är om vi kan hitta något bra och spelvärd?

Speltips

I dagens match kan jag inte se hur Malmö inte ska ta 3 poäng. De har spelat riktigt fint i Europa kval. De har chans att återta ledningen i Allsvenska men en vinst idag, mot en formsvag Östersund. Så dagens speltips är Malmö att vinna. Vi kommer investera 4 units hos Unibet, som ger oss hela 1.60 i odds.

Östersund

Järnkraft Arenan kommer få en tuff uppgift idag. Östersund, som gjorde ett riktigt bra jobb förra säsongen, kommer ikväll ta emot ett Malmö som är i desperat behov av poäng. Deras form är inte den bästa för tillfället, och de är långt ifrån laget de va förra säsongen. Endast en vinst på sina senaste 10 matcher säger det mesta.

Malmö

Oväntat nog så lyckades Malmö endast få med sig en poäng mot Sirius, och det på hemmaplan. Det var ganska kostsamt och onödig förlust, i såna matcher måste de ta 3 poäng om de ska vinna Allsvenskan. Det kommer vara avgörande. AIK gjorde jobbet mot Sirius och vann med 2-0, vilket gjorde att de tog ledningen i ligan. Dock så har de en match mer spelad. Malmö har mycket press på sig inför agens match men de är ett riktigt bra lag. Det visade de i Europakvalet, då de vann mot Ballymena med hela 11-0. Om vi kikar på de matcher där Malmö har spelar oavgjort så kan vi se att de haft mycket otur, och oftast skapat många chanser. Vad säger vi om hela 16 hörnor och 25 skott under matchen mot Djurgården, som slutade 1-1?

Speltips: Malmö att vinna

Odds: 1.60 hos Unibet

Avspark: 15:00

Units: 4/5