Speltips 28/1: Golden State Warriors vs Indiana Pacers |

 Speltips och rekar

Speltips 28/1: Golden State Warriors vs Indiana Pacers

Speltips 28/1: Golden State Warriors vs Indiana Pacers

Jag är tillbaka med NBA tips! Jag har tipsar lite i vår Facebookgrupp och NBA går riktigt bra för mig! Så hela denna vecka kommer jag med en NBA tips varje dag. Först ut ska vi ta en titt på en ganska spännande match där Golden State Warriors är den stora favoriten, och idag blir det spännande att se hur de kommer spela mot Pacers. De är fortfarande det bästa laget i NBA, men i år har de mkt mer konkurrens än förgående året.

Speltips:

Båda dessa jag är i toppen av sina divisioner. På tredje plats i East hittar vi kvällens värd, Indiana Pacers. De tar emot ettan från West och den regerande mästaren, Golden State Warriors. Spelbolagen har lagt poäng linan på +/- 9, vilket är ganska bra tycker jag, så där hittar vi inget värde. Dock så kommer Pacers vilja visa upp sig efter den senaste förlusten, så jag tror att det kommer bli ganska många poäng i dagens match. Linan på 227.5 är låg i mina ögon så vi kör på överspelet! Unibet ger oss hela 1.90 i odds på det! Vi investerar 4 units på dagens speltips!

Golden State Warriors

Golden State har vunnit 12 av de senaste 13 matchen, och senaste gjorde de en fin match mot alla odds där de slog Celtic med 115-111. Som väntat så leder Stephen curry skytteligan med 29.3 poäng per match, och strax efter honom hittar vi Kevin Durant med 27.9 poäng per match.

Indiana Pacers

Pacers vann båda matcher förra säsongen mot Golden State, hemma med hela 20 poängs skillnad, och på bortaplan med 11. Det finns inga skador i laget, och jag förstår inte varför linan för antal poäng är så låg.

 

Speltips: Över 227.5 poäng

Odds: 1.90 hos Unibet

Start: 01:00

Units: 4/5