Speltips 27 Aug | Fotboll - Roma vs Atalanta

 Speltips och rekar

Speltips 27/8 Roma vs Atalanta

Speltips 27/8 Roma vs Atalanta

I andra omgången av italienska Serie A välkomnar Roma Atalanta på Stadio Olimpico. Utfallet i denna match bör vara ganska självklart eftersom att hemmalaget är mycket starkare och bör ta hem en relativt enkel vinst i dagen möte.

Speltips:

Roma är definitivt favoriten i dagens match, och det finns många olika anledningar till det. De har både fler men även bättre spelare att välja mellan jämfört med Atalanta. Å andra sidan har Atalanta en hel del trötta spelare efter två matcher under samma vecka på grund av att de spelar i Europa League. Hos 888sport får vi 1.61 i odds på en rak vinst till Roma, vilket också är dagens speltips. Jag tycker att detta är väldigt hyggliga odds och lägger 3 units på att Roma vinner.

Roma:

Roma började säsongen med en 1-0 vinst i Torino. Roma dominerade hela matchen och lyckades få in ett mål i slutminuterna tack vare ett spektakulärt skott från Edin Dzeko. Javier Pastore har spelat in sig i laget väldigt bra, och bevisade att Roma över huvud taget inte kommer sakna Radja Nainggolan. Romas spelare är pigga och fräscha, de ser inget annat än vinst i dagens möte.

Atalanta:

Atalanta gjorde ett bra jobb i den första omgången av Serie A. De blev besegrade av Alejandro Gomez som hittade nätet två gånger och gjorde två assist. Atalanta har bra resultat i ryggen; de har inte förlorat en enda officiell match denna säsong. Deras senaste match var på hemmaplan där de tog emot FC Köpenhamn i kvalet till Europa League och spelade lika 0-0. Detta kan betyda att coachen Gian Piero Gasperini kommer vila några nyckelspelare.

Roma senaste 5 matcher:

roma senaste 5 matcher

Atalanta senaste 5 matcher:

atalanta senaste 5 matcher

Roma vs Atalanta senaste 5 matcher:

roma vs atalanta senaste möten

För och nackdelar:

Roma är det starkare laget, de spelar även på hemmaplan

Atalantas spelare är ganska trötta efter kvalspelet till Europa League; ett par nyckelspelare förväntas även på bänken

Atalanta har flera matcher i ryggen utan förlust, vilket borde sluta någon gång

✘ Roma dominerade dominerade mot Torino men hittade nätet I 93 minuten; chanson är stor att vi får se samma typ match idag

 

Tips: Rak vinst till Roma

Odds: 1.61 @ 888sport

Tid: 20:30

Unsits: 3/5