Speltips 27/8 Fulham vs Southampton |

 Speltips och rekar

Speltips 27/8 Fulham vs Southampton

Nu när alla ligor är igång börjar det bli svårt att hitta dagens match. Det finns ganska många bra alternativ. Det är bara bra för oss, för winrate går upp oerhört mycket, men det tar lite längre tid för mig. Idag har jag valt att kika på matchen mellan Fulham och Southampton, i EFL cupen. Som bekant så åkte Fulham ut ur Premier League efter en riktigt dålig säsong, och idag får de chansen att visa att de fortfarande är ett lag att räkna med. Southampton åt andra sidan brukar spela första halvlek riktigt bra, för att bli överkörda i andra. Detta stämmer speciellt mot bättre lag. Så idag har de möjlighet att vända på den trenden.

Speltips

Fulham har full focus på Premiership. Det är oerhört viktigt att de lyckas kolla till Premier League nästa säsong, annars kommer de ha svårt att behålla spelarna. Southampton åt andra sidan kommer vila många spelare i dagens match, men deras ungdomar är riktigt bra, och de brukar alltid komma långt i mindre cup. Så dagens speltips är Southampton att vinna. Unibet ger oss 2.30 i odds, och vi investerar 3 units i dagens speltips.

Fulham

Fulham har, trots att de blivit nedflyttade lyckats behålla nästan alla sina spelare. Mitrovic, Calmney och Cavalerio är kvar och vill hjälpa klubben att komma tillbaka i Premier League. De kommer behöva skärpa sig ganska mycket om de ska lyckas med det dock. Senast i helgen förlorade de mot Nottingham Forest, en match de va stora favoriter i på förhand. De har fått ihop 9 poäng på 5 omgångar, så deras fokus kommer ligga på att Komma tillbaka till Premier League.

Southampton

Southampton spelad riktigt fint i den senaste matchen mot Brighton i helgen. De hade kontroll på matchen och allt gick deras väg. Dock så var det högt tempo, så jag kan tänka mig att tränaren kommer vila några spelare i dagens match. Premier League är trots allt mycket viktigare än EFL Cup. Men det behöver inte vara dåliga nyheter, Southampton har en av de bättre ungdomsakademin i England och många nya och spännande spelare kommer få chansen att visa upp sig idag.

Speltips: Southampton att vinna

Odds: 2.30 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5