Speltips 27/7 Norrby IF vs Östers IF |

 Speltips och rekar

Speltips 27/7 Norrby IF vs Östers IF

Idag får vi se Norrby, som hade en riktigt bra inledning på säsongen, ta emot Östers IF. Östers däremot har fått en dålig start, och det helt förtjänt. De har spelat dåligt och varit ganska uppgivna. Norrby har en riktigt bra chans att vända trenden och börja vinna igen, mot ett lag som är bättre än dem på papper. Vad bir dagens speltips?

Speltips

Idag var det ganska lätt att välja dagens speltips. Norrby har spelat bra och mycket stor på spel för dem, så motivationen är på deras sida. Östers däremot har varit riktigt dåliga på den sista tiden. Vi kommer gardera och spela 1X och det till hela 1.50 i odds. Dunderodds och dagens speltips är en maxbet!

Norrby IF

Klubben som kommer från Borås, Norrby IF har börjar säsongen riktigt bra. Senast de spelade i Allsvenskan var 1956, dock har vi sett dem spelar några gånger i Superettan. För tillfället ligger de på en 7:De plats. Det är ganska tight i tabellen dock, och de har 7 poäng upp till tredje platsen. De spelare bra tills uppehållet, men därefter har det inte gått bra för dem. Resultaten är tre raka förlusten och de är i desperat behov av poäng idag. Jag tror att de löser det, de har ett lag som spelat bra ihop, och är utvilade inför dagens möte.

Östers IF

Östers är ett lag med mycket historia. Många säsonger i Allsvenskan och även 4 SM guld talar i deras fördel. Årets säsong är det annan historia dock. Vi hittar de i botten av tabellen, och de är det sämsta laget denna säsong. De har lyckats vinna endast en match. 8 slutade oavgjort och 6 förluster. Det är stor sannolikhet att de kommer åka ut i år. De kommer få det riktigt svårt idag med tanke på deras form och deras senaste resultat.

Speltips: Hemmavinst eller oavgjord (1X)

Odds: 1.50 hos Unibet

Avspark: 15:00

Units: 5/5