Speltips 27/6 San Jose Earthquakes va Houston Dynamo |

 Speltips och rekar

Speltips 27/6 San Jose Earthquakes va Houston Dynamo

Idag har jag kikat efter bra matcher i över en timme och det finns inget spelvärd i Europa. MSL är dock fullt igång och jag har hittat en spännande match där San Jose Earthquakes tar emot Houston Dynamo.

Speltips

Idag tror jag på ett målrik match. Houston matcher på bortaplan slutar med 2.5 mål i snitt, oftast mer mot motstånd som San Jose. I 4 av de 5 senaste matcher mellan dessa lag har det varit över 2.5 mål. Och som grädde på tårtan, San Jose har ett målsnitt på 3.63 mål per match hemma. Allt detta tyder på att vi kommer få se många mål ikväll, och dagens speltips blir över 2.5 mål. Unibet ger oss 1.50 i odds, och vi investerar 4 units i dagens speltips.

San Jose Earthquakes

I den senaste matchen så spelade San Jose lika mot Dallas. Det var en målrik match som slutade 2:2. De har inte spelat bra på hemmaplan, men de spelar offensivt och det blir många mål åt båda håll. Om vi kikar på målsnitt per match på alla deras hemmamatcher så ligger det på 3.63.

Houston Dynamo

Även borta laget har det kämpigt, och de har endast en vinst på de 4 senaste bortamatcher. Alla deras bortamatcher denna säsong har en snitt på 2.5 mål, vilket talar för vårt speltips. I den senaste matchen så förlorade de mot Portland med 4:0. Det intressanta med den matchen är att Portlands alla anfallare fick göra ett mål var. Så de kommer spela offensivt idag och de har mycket som står på spel.

 

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 01:30

Units: 4/5