Speltips 27/5 Deportivo La Coruna vs Mallorca |

 Speltips och rekar

Speltips 27/5 Deportivo La Coruna vs Mallorca

Det börjar dra ihop sig I Segunda Division och det är endast tre omgångar kvar. Jag har hittat en spännande match där båda lag har ganska mycket att spela för, och en kvalplats star på spel. Mallorca ligger bra till med sina 67 poäng och har en femte plats. Deportivo La Coruna hittar vi dock på en sjunde plats, och med en vinst idag kommer de ha 64 poäng, det vill saga dela 6 platsen med Cadiz VF, och endast 3 poäng från Mallorca.

Speltips

Idag har vi ett spännande match, där spelbolaget tror på en hemmavinst. Varför de går det förstår jag inte riktigt, Mallorca har spelat riktigt bra på sista tiden och med en vinst idag kommer de säkra CL platsen, vilket är deras mål. Deportivo däremot har spelat dåligt på den sista tiden, och på grund av det kommer vi spela X2 på dagens speltips. Vi får hela 1.85 i odds på det, och vi kommer investera 3 units på dagens speltips.

Deportivo La Coruna

Hemmalaget är inte i en bra form för tillfället. De hade en fin chans att säkra CL kval, men de fick med sig endast en poäng mot Cadiz på hemmaplan, och i den senaste matchen förlorade de mot Lugo, ett lag som vi hittar långt nere i tabellen. Om vi kikar på statistiken så har de kryssat mest i hela ligan, vi hittar hela 16 st kryss hos dem. På de senaste matcher har de spelat dåligt och förlorat mot ett flertal bottenlag, så frågan är hur de ska prestera nu nr de har kniven mot strupen?

Mallorca

För Mallorca ser det ljust ut när det handlar om kvalplatsen till CL. Med en vinst idag så kommer de säkra sin kvalplats. De har en riktigt bra form, 4 vinster på de 5 senaste matcher säger det mesta om det. Och det är inte många lag som vinner mot den, på de senaste 14 matcher har de endast 2 förluster.

Speltips:  X2 

Odds: 1.85 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 3/5