Speltips 27/3 Indiana Pacers vs. Oklahoma City Thunder |

 Speltips 27/3 Indiana Pacers vs. Oklahoma City Thunder

Det är ganska få matcher kvar i NBA innan slutspel och det börjar bli spännande nu. Idag har jag hittat ett intressant spel där Pacers möter Thunders. Pacers är redan klaraför play off, och med stor sannolikhet så kommer även Tunders lösa det också.

Indiana Pacers

Indiana Pacers har spelat lite till och från, de fick en bra början men på slutet har de förlorat 6 av de senaste 9 matcher.  Dock så visade de fint spel och kämpaglöd när de vann mot Nuggets med hela 124 mot 88 på Söndag. Bojan Bogdanovic visade vägen med hela 35 poäng.

De är för närvarande på 4:de plats, två matcher bakom Philadelphia 76ers, som är på 3:de plats.

Oklahoma City Thunder

Thunders hittar vi på 7:de plats och de kämpar för en play off plats. De är endast en match ifrån Utah Jazz som vi hittar på 6:de plats. Dock så har vi San Antonio Spurs på 8:de plats, endast en halv match från dem. Så det är ganska jämnt, och allt han hända.

Sist dessa två lag möttes för några veckor senas så lyckades Pacers hämta en underläge på 18 poäng och vinna till slut med 108-106. Det var en fin match där Tunders blev överkörda, så de kommer kämpa i dagens match.

Speltips

Spelbolagen har varit duktiga att sätta linan i denna match tycker jag. Det kan gå hur som helst och jag ser inget värde i något av de spelen. Båda två vill gärna vinna idag. Dock så tcker jag att linan för överspel är riktigt låg, så vi kommer investera 4 unit på över 215.5 poäng idag.

 

Speltips: Over 215.5 poäng

Odds: 1.86 hos Unibet

Avspark: 00:30

Units: 4/5